Mai­Kupon

A tested nem engedelmeskedik neked? Kineziológiával az inkontinencia ellen! Most egy alkalom csak 4.000 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Inkontinenciával küzdesz? Már mindent kipróbáltál és semmi nem segített? A lelki oldaláról megközelítetted a problémádat? Még nem? Itt az ideje! Kineziológiával az inkontinencia ellen + kronobiológiai elemzés!Vizeletcsepegés – inkontinencia, széklettartási nehézségek az Ön életét is megkeserítik?
Ne szenvedjen tovább! Nézzük meg együtt, miért gyengültek meg a gát izmai!


A gáton 10 nagyobb izomköteg segíti a széklet-, vizelettartást, a pénisz mereven tartását, a hüvely munkáját. Lelki vagy fizikai (pl. szülés) stressz hatására ezek az izmok „kikapcsolhatnak”, vagyis nem látják el feladatukat 100%-ig. Ekkor jelentkeznek a fent említett problémák.

Sokan elnyomják szexuális vágyaikat, elnyomják saját igényeiket, szomorúak, nem mernek könnyekkel sírni. A szervezetnek muszáj elengedni! Ha nem megy felül, megteszi alul. Sokszor elég ennyi, hogy a gát izmai ernyedtek legyenek és megkeserítsék mindennapjainkat.

A kineziológia az izmokra úgy tekint, hogy erősek-e vagy gyengélkednek. Egy jól kidolgozott izom is tud alulműködni, ha érzelmileg gátoljuk a tevékenységét. Ez úgy lehetséges, hogy a gondolkodásunkkal, érzelmeinkkel hatunk a fizikai testünkre. Blokkoljuk vagy erősítjük az izmainkat, a szerveinket.


A kineziológia hatékony segítséget nyújthat, hogy az érzelmi hátteret felderítve tudatosan tegyünk testi és lelki egészségünkért.


A balansz során a gát területét NEM érintjük! Egy kezelés kb. 1-1,5 óráig tart.


A kronobiológia a születési év, hónap, napból egy speciális számolással meghatározza a születési energetikai adottságainkat fizikai, érzelmi és mentális szinten. Az így kapott értékek fényt derítenek a saját és a környezetünkben élők viselkedésére, temperamentumára, pszichés és mentális állapotára. Különösen hasznos, hogy megértsük házastársunk, gyerekeink motivációit, meglássuk a köztünk levő különbségeket, tudatosítsuk azokat és ennek tudatában alakítsuk át a köztünk lévő kommunikációt.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetést telefonon tudunk elfogadni: (70) 432 7339

nyitva tartás: hétfő - csütörtök 8:30-tól 14:00 óráig pénteken 8:30-tól 19:00-ig

 

Tömegközlekedéssel:

A Móricz Zsigmond körtérről, BAH-csomópontról, Osztyapenkótól a 240E vagy 40-es busszal kell jönni Budapest-Budaörs határáig (eddig érvényes a BKV bérlet, balra Shell benzinkút látszik). A benzinkút és a buszmegálló között nyílik az Alsóhatár út, ennek első mellékutcája a Vak Bottyán utca.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szalay Ágnes
Cég
Lélekhír Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2040 Budaörs, Vak Bottyán utca 3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére