Mai­Kupon

Kategóriák

A tökéletes alak jegyében: A legmodernebb, szuperhatékony zsírbontás a Lipo Lézer!
6 alkalom lipo lézer és 6 alkalom presszoterápia bérlet:
75 000 Ft helyett 7 990 ft-ért a belvárosban. Rendkívüli áron!!!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az emberi test egy gépezet, mely az üzemanyagot (kalória bevitel) energiaforrássá alakítja és tárolja (a zsírsejtekben trigliceridként). A kihívás ebben a fantasztikus folyamatban, hogy a test néha többet tartalékol a zsírsejtekben, mint amire szüksége van, s ez eredményezi a megnövekedett testméretet. A felesleges zsírtartalékok közvetlen megcélzásával és a test természetes folyamatainak stimulálásával éri el eredményét a lipo lézer.Mire alkalmas a Lipo Lézer?

Intenzív zsírbontás, karcsúsítás, alakformálás, cellulit csökkentés, anyagcsere serkentés, bőrfeszesítés

A technológiáról

A Lipo lézer technológia beavatkozást nem igényel és teljességgel fájdalommentes. A Lipo lézer alacsony frekvenciájú lézertechnológiát már több mint 30 éve használja az orvosbiológia. Az amerikai FDA (Food and Drug Administration) által elismert technológia.

Más fájdalmas kezelésekkel szemben a lipo lézer biztonságosan alkalmazza a lézer energiát a megcélzott zsírrétegen. A lézer energia behatol a bőrbe és stimulálja a zsírsejtek membránját, mely ettől áteresztővé válik. A víz, a szabad zsírsavak és a glicerol így távozni tud a zsírsejtekből, melyek mérete ennek hatására nagymértékben csökken. A zsírsejtekből kifolyt zsír a szervezet természetes anyagcseréje során távozik a testből. Ez a folyamat nemcsak természetes, hanem szükséges is a szervezet számára.

A következő területeken lehet jelentős eredményeket elérni a Lipo Lézerrel:

Csípő és derék, has és alhas, hát, fenék és combok, felkar. A Lipo Lézer segítségével akár több területet is kezelhetünk egyszerre.

A lézer lapokat a test megfelelő részére erősítve a zsírsejtek falain kis áteresztő lyukak jönnek létre, melyeken át a zsírsejt kiengedi magából a zsírt. A leglátványosabb kezelési eljárás során 2-3 naponta kell ismételni a 30 perces kezelést, 2 héten keresztül. A lézeres alakformálás technológia klinikailag bizonyított és teljesen biztonságos, alkalmas nagy mértékű és gyors zsírvesztésre. A kavitációval szemben az előnye a rövid, gyakori de nagyon eredményes kezelési periódus.

A kezelés mellé nem kötelező diétázni, de diétával és mozgással többszörösére nőnek az eredmények.

 

Presszoterápia:

A nyomásterápia tökéletes kiegészítője az  alakformáló kezeléseknek, mivel a segíti az elfolyósított zsír kiürülését a nyirokrendszeren keresztül. Növeli a kezelések eredményességét és jó hatással van az egész szervezetre.

A presszoterápia nem ajánlott az alábbi esetekben:

  • Nyirok ödéma, akut ödéma
  • Krónikus vénás elégtelenség
  • Görcshajlam
  • Cukorbetegség
  • Érelmeszesedés
  • Törés, amputáció, műtét utáni állapot
  • Gerincsérülés
  • Visszértágulat

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Nyitva:

h - p: 7 - 20 

sz: 7 - 14 h  

Cím: Mark Centerben   1 em. 5.

Bejelentkezés:06-70/6280390

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.MaiKupon Expressz! – Limitált darabszám: A megrendelést követően 72 órát várunk a pénz beérkezésére. Ha ez idő alatt nem érkezik be a befizetett összeg, akkor a megrendelést érvénytelenítjük!
Szolgáltató
Fitt-Flabox stúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Teréz krt 46.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére