Mai­Kupon

A tökéletes látás elengedhetetlen! Ovisok és iskolás gyermekek részére szemészeti vizsgálat 3-14 éves kor között a Diagnoptika Rendelőben, most 5400 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Gyermekeink zavartalan tanulmányi előmenetele és egészséges szellemi fejlődésének feltétele a jó látásélesség. Gyakran a fejfájás, olvasási és tanulási nehézségek, koncentráló képesség hiányának hátterében különböző fokú fénytörési hibák állnak, melyeket a megfelelő szemészeti eszközökkel korrigálni lehet.
Nem lehet eléggé hangsúlyozni a szűrővizsgálat fontosságát! A szülők számára nem minden fénytörési hiba megléte nyilvánvaló. Szemészeti problémákra gyanakodhat a szülő abban az esetben, ha az alábbi tünetek közül valamelyik, vagy akár több is fennáll gyermekénél: a gyermek olvasáskor nyugtalan, kerüli a közelre nézést igénylő foglalatosságokat, közelebb tartja az olvasott szöveget a normálisnál, gyakran dörzsöli a szemét, ismétlődő fejfájásról panaszkodik, úgy forgatja a fejét, hogy csak az egyik szemét használja a nézéshez, gyakran felcseréli a betűket írásban vagy olvasásban, az ujjával követi az olvasott szöveget; olvasásban kihagyja vagy elvéti a rövid szavakat,rendszeresen az általános képességei alatt teljesít.

Gondoljunk például arra, hogy a gyermek egyik szeme jó, ezért ő soha nem panaszkodik arra, hogy valami baj van, míg a másik szemén nagy fénytörési hiba van, ami miatt ezen a szemén esetleg már tompalátás is kialakult.

Felelősségteljes szülőként fontos tudnunk, hogy gyermekeink egészséges fejlődéséhez alapvető feltétel a jó látásélesség. A gyakori fejfájás, fáradtság intő jel lehet a szülőknek arra vonatkozóan, hogy gyermekük szemével esetleg valami gond van. A nem kezelt szemészeti problémák hátrányosan érinthetik a gyermekeket, hiszen ezek később pályaválasztásukban és sportolásukban is akadályozhatják. A korai felismerésben segíthet Önnek a korszerűen felszerelt magánorvosi rendelő. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 16-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A szolgáltatás előre egyeztetett időpontban vehető igénybe az alábbi telefonszámon: +36 1 785 7521.

A vizsgálat pontos helyszíne: Diagnoptika Rendelő, Budapest. 1089. Vajda Péter utca 43.

A vizsgálat korszerűen felszerelt magánorvosi rendelőben történik. 

Nyitva tartás: Hétfőtől-csütörtökig: 10-18 óra, pénteken: 10-16 óráig, szombat, vasárnap: zárva.

Megközelíthetőség tömegközlekedéssel:

  • A 3-as Metróval a népligeti megállónál az 1-es villamosra átszállva, majd a villamos Vajda Péter utcai megállójától 300 méterre.
  • A 99-es busz (Blaha Lujza tér és Pesterzsébet, Mátyás király tér között közlekedik), Könyves Kálmán körúti megállójától 50 méterre.

Megközelíthetőség gépjárművel: GPS: 47.482829,19.101638

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szentkirályi Szemorvos Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1081 Budapest, Vajda Péter utca 43.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére