Mai­Kupon

Kategóriák

A tökéletesen barna bőr többé nem álom, a Chocolate Brown csokicső segítségével.! 10 x 14 perces szolárium bérlet 5.990 Ft-ért az Abbronzáto Szépségszalon jóvoltából!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A Chocolate Brown szoláriumcső forradalmian új technológiájának köszönhetően egyedülálló lehetőséget nyújt a szoláriumok számára! Már az első alkalom után látványos CSOKIBARNA bőrszínt eredményez, és egészséges barnulást tesz lehetővé! 


Szoláriumban eddig nem ismert barnítóerő, már 6 perc után is gyönyörű mélybarna színt eredményez a bőrön! Páratlan barnítóerő leégés nélkül, egészségesen!  A kupon 30% kedvezményre jogosít a szalon további szolgáltatásaiból!A szolárium, ha nem visszük túlzásba, és a megfelelő helyen állunk, vagy fekszünk be a csövek közé, bizony jótékony hatással is bírhat, a közhiedelemmel ellentétben. Lehetővé teszik a biztonságos, ellenőrzött barnulást. A D-vitamin hiány kialakulását is gátolja a szoláriumozás és egyénre szabott barnulási program alakítható ki vele. Minden idők leghatékonyabb szoláriumcsöve, a Chocolate Brown, tökéletes mogyoró-, majd csokibarna bőrszínt kölcsönöz bőrödnek. A nap barnításához hasonlító barnítóerő természetes, csak a napozásra jellemző színt eredményezi, mindezt ellenőrzött biztonságos napozás keretében.


Nemzetközi orvosi vizsgálatok bizonyítják, hogy a D-vitamin jótékony hatással van az emberi sejtek, csontok és szervek egészségére, és szerepet játszik az autoimmun és bőrbetegségek kialakulásának megelőzésében. A szervezetben lévő D-vitaminmennyiség 90 százaléka a bőrben képződik az UV sugárzás hatására.

 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés és bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/1-359-1017. Amennyiben más időpontban szeretnéd igénybe venni a szolgáltatást akkor azt kérjük, hogy 24 órával az egyeztetett időpont előtt mond le a szépségszalon telefonos elérhetőségén keresztül. 

 

A szalon pontos címe: Budapest. 1138. Népfürdő utca 17/E.

 

A szalon nyitvatartási ideje: Hétfőtől - Péntekig :  8-21 h. Szombat - Vasárnap :  8-20 h. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Abbronzato Hawaii Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Népfürdő utca 17/E.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére