Mai­Kupon

Kategóriák

A zsírleszívás hatékonyságával vetekedő vákuumos zsírfagyasztás tetszőleges testrészen! (Has, külső vagy belső comb, derék) Egy alkalommal, négy tenyérnyi területen, most a Kontúr Alakformáló Központban 6.490 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Felejtsd el a fájdalmas zsírleszívást, van más megoldás! A kriolipolízis, más néven a zsírfagyasztás a csodás alak titka! Próbáld ki ezt az új technológiát, a kriolipolízist, mely egy beavatkozást nem igénylő eljárás és nagy előnye, hogy teljesen fájdalommentesen és hatékonyan szabadít meg a nem kívánt zsírrétegtől azokon a területeken, melyek a mozgásnak és a diétának is idáig kőkeményen ellenálltak. A kriolipolízis műtéti beavatkozást nem igénylő eljárás, a fejlett kriolipolízis technológia (vagy lipokriolízis, zsírfagyasztás) a megcélzott zsírsejtek lehűtésével a zsírsejteket lebontja, a környező szövetek megsértése nélkül. Ez annak köszönhető, hogy a zsírsejtek kevésbé ellenállóak a hideggel szemben, mint az azt körülvevő szövetek. Így a sejthalál szelektíven tud megtörténni. A zsírsejtek apoptózison mennek keresztül, amely helyi gyulladást (panniculitist) generál. Ez a gyulladásos folyamat stimulálja a zsírsejtek természetes lebontását, amely a kezelés után még hónapokig folytatódik. 

 

A kezelés előnyei: Biztonságos és természetes, nincs szükség diétára, klinikailag bizonyított, nincsenek mellékhatások, 26%-os zsírszövet csökkenés 1 alkalom után, csak pár kezelés szükséges, látványos a karokon is, a kezelt páciensek 100%-ánál működik. Átlagosan 2-5 kezelés elegendő, a zsírszövet vastagságától függően, de első alkalom után is látványos eredmény. A zsírsejtek kiürülése természetes és folyamatos, az eredmények végleges kialakulása 2-4 hónap múlva történik meg.

 

A kezelést kizáró okok:

 •  Májprobléma.
 • Raynaud szindróma.
 • Súlyos csalánkiütés (hideg urticaria).
 • Krioglobulinémia (túlzott fehérvérsejt kicsapódás).
 • Alacsony fehérje szint (hipoproteinémia).
 • Rohamszerű hideg haemoglobinuria (hideg hatására szétesnek a vérsejtek).
 • Súlyos fagyás.
 • Súlyos diabétesz.
 • 18 év alattiak.
 • Várandós, szoptató nők.
 • Sérült, nem egészséges bőrfelület.
 • Pacemaker.
 • Abnormális hegesedés.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. november 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: +36-30/716-5443. Amennyiben a megadott telefonszámon nem tudsz időpontot egyeztetni kolléganőinkkel, küldj SMS-t és visszahívunk!

 

Lemondást csak a megbeszélt időpont előtt 24 órával tudunk elfogadni, ellenkező esetben a kupont beváltottnak tekintjük.

 

Kontúr Alakformáló Központ pontos címe: 1085 Budapest, József körút 19. D lh. IV. emelet (46-os kapucsengő)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kontúr Alakformáló Központ
Cég
Kontúr Központ Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1085 Budapest, József körút 19. D lh.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére