Mai­Kupon

Adjatok profi masszázst egymásnak: aromaterápiás páros masszázs workshop 35 000 Ft helyett 28 000 Ft-ért, most fizetendő: 7 000 Ft

Aromaterápiás páros masszázs workshop - Oktatás kupon
Eredeti ár:36 000 FtElőlegben fizetendő:7 000 FtTeljes ár:28 000 Ft22% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A 4 órás workshop célja, hogy megtanuld olyan alap masszázs fogásokat, amelyeket használhatod a családon belül, ha a cél a fáradt izmok lazítása vagy a stresszoldás, az ellazulás.

Betekintést kapsz a különböző masszázsolajok világába és az adott szükségleteid szerint válogathatsz az izomlázító, frissítő, stresszoldó, hangulatjavító vagy egzotikus hangulatú olajok között. 

 Masszőrhöz járni jó dolog, de sokkal kényelmesebb, ha egy fárasztó nap végén, a kanapén összebújva egy szerettünk gyúr át egy kicsit. Ha nem csak az ösztönei és a szeretete, de a masszázs alapfokú megértése is vezeti ilyenkor a kezét, akkor pedig tényleg igazi feltöltődés lehet a masszázs, ami igazi szeretetnyelv az érintésen keresztül. 

 

 

A természetes állapot az egészség és a jó közérzet. A masszázs a legkellemesebb módszer arra, hogy ezt az állapotot elérjük és fenntartsuk.

 

A masszázs javítja a vér és nyirokkeringést, tisztítja a szervezetet a méreganyagoktól, feloldja a stressz okozta csomókat az izmokban, ezáltal szabad utat biztosít az energiakeringésnek, feloldja a fizikai és a lelki blokkokat, relaxál, nyugtat, harmonizál, revitalizál, hozzásegít a testi- és lelki egészségünkhöz.

 

 

A 4 órás workshop célja, hogy megtanuld olyan alap masszázs fogásokat, amelyeket használhatod a családon belül, ha a cél a fáradt izmok lazítása vagy a stresszoldás, az ellazulás.

 

Betekintést kapsz a különböző masszázsolajok világába és az adott szükségleteid szerint válogathatsz az izomlázító, frissítő, stresszoldó, hangulatjavító vagy egzotikus hangulatú olajok között. 

 

 

Tematika:

 

Elmélet (1 óra):

- a masszázs hatásai
- a masszás kontraindikációi
- a masszázs kellékei
- aromaterápiás alap ismerete; illóolajok

 

Gyakorlat (3 óra):

- masszázs fogások bemutatása a jelentkezők segítségével
- masszázs fogások gyakorlása egymáson
- folyamatos ellenőrzés és kijavítás

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. szeptember 12-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

A fennmaradó összeget, azaz 21 000 Ft-ot a helyszínen készpénzzel tudod kiegyenlíteni.

Előzetes bejelentkezés telefonon: +36 30 203 8406 vagy a weboldalon: https://alexarendel.hu/bejelentkezes/Időpont lemondása vagy módosítása 24 órával korábban lehetséges. Egy személy egy kupont használhat fel. Kuponodat vidd magaddal kinyomtatva vagy elektronikusan.

A workshop minimum 6, maximum 12 fő részvételével indul. A kupon 2 fő részére szól, a gyakorlatokat párosan végzitek.

Kérjük, a workshopra csak akkor menj el, ha teljesen egészségesnek érzed magad (nincs lázad, nem köhögsz stb.), illetve vigyél magaddal maszkot, melyet nem kötelező viselned, csak ha szeretnéd. A vírusra való tekintettel ajánljuk, hogy párban gyertek, így ismerőssel, baráttal, rokonnal tudsz együtt gyakorolni az oktatás alatt.

Cím: 1078 Budapest, Damjanich utca 38., utcáról nyíló félszútérin.

A tanfolyam időpontja: 2020.09.12. 10:00-14:00

Telefon: +36 30 203 8406

E-mail: info@alexarendel.hu

Weboldal: www.alexarendel.hu

Facebook: www.facebook.com/Alexarendel/

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Alexarendel
Cég
Brezenák Alexandrina ev./ Alexarendel
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1078 Budapest, Damjanich utca 38.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére