Mai­Kupon

Adjon egy esélyt a gyógyulásnak! 60 perces kezelés pszichoszomatikus betegségek oldására metamorf és talpmasszázs segítségével Újpalotán, most 2 750 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A talp-és metamorf masszázs hatékony kombinációjának segítségével rövid időn belül látványos eredmények érhetőek el, segítségükkel sokat tehetünk a test és a lélek egészségéért!

 

Ez a kombinált módszer jótékony hatással lehet a közérzet javítása érdekében a szív-és érrendszeri, mozgásszervi, emésztőrendszeri, anyagcsere betegségek esetén, de kiválóan alkalmazható az immunrendszeri-és szexuális zavarok során is. Milyen betegségek esetén javasolt ez a kombinált módszer? 

 

Szív- és érrendszeri betegségek: magas vérnyomás, szívinfarktus, érelmeszesedés

Mozgásszervi betegségek: hát-, derék-, izületi fájdalom, krónikus fájdalom, reumás betegségek, 
Fejfájás, migrén

Emésztőrendszer betegségei: reflux, emésztési zavarok (hasmenés, székrekedés), irritábilis bél szindróma, IBS, gyomor- és bélfekélyek

Anyagcsere-betegségek: magas vércukorszint, diabétesz, magas koleszterinszint

Immunrendszer zavarai:immungyengeség, autoimmun kórképek, allergia, csökkent fájdalomtűrő-képesség

Szexuális zavarok: libidócsökkenés, menstruációs zavarok, impotencia


Metamorf vagy lélek masszázs: lelki blokk oldó technika. Az életünk során elszenvedett lelki sérüléseinket gyógyítja. Lelki sérüléseink a gerincünk mellett lerakódva energetikai blokkokat képeznek, melyek megnehezítik szerveink működését. Így alakulnak ki a pszichoszomatikus betegségek. Ezen blokkokat feloldva öngyógyító folyamatok indulnak meg, lelkünk és szerveink egyaránt megkönnyebbülnek, új életre kelnek.

 

A 30 perces talpmasszázs remek kiegészítője a kezelésnek. Talpunkon minden szervünk
reflexzónája megtalálható. Ezeket a területeket stimulálva közvetlenül hathatunk beteg
testrészeinkre.


A két kezelést együtt, kúra szerűen alkalmazva látványos eredményeket érhetünk el!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon előzetes telefonos egyeztetés után váltható be a szolgáltatónálBejelentkezés 20 és 21 óra között telefonon! Siegl Ágnes, Energiagyógyász, masszőz: 06-20/931- 7359.

 

A szolgáltatás az alábbi időpontokban vehető igénybe keddtől-péntekig: páros héten délután  14.30 és 19.30 között. Páratlan héten: délelőtt   8.15 és 12.30 között


Újpesti helyszín: XV. kerület Nyírpalota utca 29. fsz. ’’Kozmetika’’ kapugomb. Megközelíthető 96,196, 196A, 296, 130, 231, 46, 146, 173, 173E buszokkal, 69-es villamossal. 

 

Amennyiben elszeretne térni az előzetesen egyeztetett időponttól, kérjük hogy azt 24 órán belül jelezze a szolgáltatónak. Ennek elmaradása esetén, a szolgáltató beváltottnak tekinti a kupont. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Siegl Ágnes
Cég
Ágnes Kozmetika
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Nyírpalota utca 29
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére