Mai­Kupon

Adrenalin, sport, tökéletes csapatépítés, felejthetetlen kikapcsolódás, garantált élmény! Paintball most egy fő részére 2500Ft helyett 1200Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ha kevésnek érzed a kalandot az életedben, és még emlékszel a számháborúra, a fogócskára, az önfeledt játékra, akkor itt a helyed!

A paintball szó festék harcot jelent, én mégis szeretem a játék szót használni. Érdekes és izgalmas kikapcsolódást nyújt mindenkinek, aki kipróbálja. Ha felkeltette az érdeklődésedet, próbálj egy csapatot összegyűjteni. Szólj az ismerőseidnek, barátaidnak, kollégáidnak, rokonaidnak, ellenségeidnek, mindenkinek, aki csak eszedbe jut. Sokan lesznek, akik kifogásokat keresnek, pl.: túl drága vagy nem érnek rá soha, stb., de ha erős az elhatározásod, nem adod fel. Ez egy játék, csapatjáték, még ha nem is ismered 100 %-ig a csapatod tagjait, a pályán meglátod, hamar összekovácsolódtok. Ha meg van a csapat, megbeszéltétek a játék időpontját, jelentkezz be a játékra. Ha egyeztettük az időpontot, lefoglaltad a pályát, várd türelemmel a játék napját.Öltözéked kényelmes legyen. Időjárástól függően öltözz rétegesen. Cipőd jó, ha tarja a bokád, nem csak aszfalton, ha nem terepen is jól kell tudnod benne mozogni. Ajánlott hozni kesztyűt és sapkát!

A játék napján, a megbeszélt időpontban pontosan illik megjelenni. Mikor kiértek a védőruhákat, védőmaszkot már kikészítettük, a fegyvereket összeraktuk, csak rátok várnak. A társaság két csoportra oszlk és beöltözik. Hölgyek a védőruha alá, védőmellényt kapnak. Ez után, egy úgynevezett eligazítást kaptok. Röviden bemutatjuk a fegyver működését, tulajdonságit, használatát, nyomatékosítjuk a védőmaszk fontosságát, szerepét, ismertetjük a játék szabályait, és annak megsértéséért járó retorziókat. Megbeszéljük, mi számít halálos találatnak, mit tegyél ha eltalálnak, kiesel, elfogy a lőszered, nem működik a fegyvered, stb. Ha a felmerülő kérdéseket is megválaszoltuk indulunk játszani. Minden pályánál ismertetjük a pálya határait és a területen ajánlott feladatot.

A játék folyamán a csapatot végigkísérik az ún. játékmesterek. Ők hivatottak a játékot lebonyolítani, figyelemmel kísérni a csapat munkáját, vitatott kérdéseket tisztázni. Emellett folyamatos technikai kiszolgálást nyújtnak, mely a zavartalan játékot teszi lehetővé. A játék addig tart, míg bírjátok energiával. Ez átlagosan 3-4 órát jelent. Aki ennyi ideig ugrál, bujkál, szaladgál az rendszerint elfárad, és megszomjazik, megéhezik. Jól esik végül leülni, megbeszélni a jelentősebb akciókat, az átélt élményeket egy üveg, frissítő mellett esetleg falatozás közben. Inni- és ennivalót hozhattok magatokkal, de a büfében is vásárolhattok.

Igény szerint, lehetőség van egy isteni bográcsgulyás elfogyasztására, amit előre kell jelezni!

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. április 1-ig,, beváltható 2013. június 30-ig!

Szentendrén, az Izbég laktanya területén lehet harcolni, közel 26 hektárnyi területen, 9 változatos pályán, épületben és szabadban egyaránt

Kupon ár tartalmazza a pálya bérleti díját, felszerelés használatát (fegyver, maszk, overál, hölgyeknek védőmellény)

Játékot minimum 10 fő részvételével indítunk, ha kevesebben vagytok szervezünk csapatot

Előre egyeztetett időpontban vehető igénybe a szolgáltatás : +36/302806565

Koordinátorok vezetésével, segítségével zajlik a játék

Őrzött parkolót, zárható öltözőt, mosdót, büfét találsz nálunk

Játék ideje alatt ásványvíz fogyasztást biztosítjuk

Az ajánlat lőszert nem tartalmaz, lőszer ára 10 Ft / db

A program, érkezéstől - távozásig ~ 4 órát foglal magába

Nyitvatartás: H-V 08:00 – 18:00

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Color Balls
Weboldal
Szolgáltatás helye
2000 Szentendre, Szentlászlói út, laktanya
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére