Mai­Kupon

Aerobic két alkalmas jegy + szauna használat most 2800Ft helyett 1120Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az aerobik célja a felfrissülés, egészségünk megóvása, jó kondíciónk megőrzése, fejlesztése.
Az aerobik feladata, hogy a szervezet aerob állóképességének, az egyes izomcsoportok erejének és rugalmasságának növelése, koordinációs képességének fejlesztése újabb és újabb edzéselméleti ismeretek alapján.Az aerobik szó egy az általános összefoglaló fogalom, melyről nagyjából mindenkinek ugyanaz jut eszébe.

Az aerobikhoz tartoznak azok a csoportosan, zenére végezhető, az általános fittséget megtartó és/vagy javító mozgásformák, ahol az edzés során a szervezet aerob terhelést kap.

Az aerobik egy zenére végzett, edző által irányított, korszerű népszerű csoportos testedzési forma, mely egy dominánsan aerob mozgásrendszer, amelyet a test nagy izomcsoportjait „átdolgozó” (erősítő, nyújtó) gyakorlatsorozatok egészítenek ki.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos bejelentkezés szükséges.

Telefon: +36-1/345-84-93

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Korona Fitnesz
Weboldal
Szolgáltatás helye
1025 Budapest, Törökvész út 87-91.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére