Mai­Kupon

Kategóriák

Agyagterápia: 10 000 Ft helyett csak 5 000 Ft -ért. Szervezet erősítés, idegyulladás, húzódás, izületi fájdalmak, köszvény, porckorongsérv, ficam, stb. gyógymódja.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az agyagterápia elsősorban egészségmegőrző gyógymód, ismert mellékhatások nélkül. Erősíti a szervezet védekezőképességét és segít a teljesség visszaállításában. Az egész testfelületen alkalmazható: ioncserélő képességének köszönhetően feltölti ásványi anyagokkal a testet, nyirokelvezető, tisztító és revitalizáló hatású.Az agyag egyike a legősibb anyagoknak, amelyet az ember gyógyászati célokra használ. A fehér agyag vagy iszap méreg-semlegesítő, sebgyógyító, kiegyensúlyozó, remineralizáló és stimuláns hatású. Az iszap természetes gyógyír: összegyűjti, koncentrálja és a kezelt területen kibocsátja az energiát. Az agyagot a nap feltölti erőteljes energiájával, benne a négy őselem erői vannak jelen, amelyek képesek szabályozni az emberi test egyensúlyát.


HATÁSMECHANIZMUSA:
A hideg agyagpakolás hatására a bőr pólusai összehúzódnak, intenzív lázképződés alakul ki a kezelt területen. A bőrön lévő agyag hermetikusan lezárja a felületet, aminek hatására a kezelt testrész hőmérséklete emelkedik, a pólusok megnyílnak és az intenzív izzadás következtében nagy mennyiségű salakanyagtól és egyéb gyulladást előidéző anyagtól szabadul meg a szervezet, amit az agyag magába zár. Az agyagban található rendkívül magas ásványi anyag koncentráció révén - mely a testi sejtekének akár 30-szorosa is lehet - gyakorlatilag ozmózissal magába szívja a méreganyagokat, ugyanakkor fokozza a bőr vízmegtartó képességét. Mivel közvetlenül érintkezik a bőrrel, átadja annak a föld rezgéseit. A bőrt feszesebbé teszi, javítja a vérellátást. Nő a vércukor-anyagcsere, fokozódik a hasnyálmirigy és a máj működés, valamint a pajzsmirigy tevékenysége. A láberekre gyakorolt nyomással, tehát a nyomás és tehermentesítés váltakozásával a vénák edződnek. A testre gyakorolt nyomással javul a belső szervek vérkeringése, így megnövekszik az oxigénfelvétel és több vizelet választódik ki. A bőrön keresztül kiszívja a szervezetből a méreganyagokat, megköti és semlegesíti őket. Ezért az agyagborogatás az ízületi betegségeknél is csodálatos gyógyulást eredményezhet.

AZ AGYAGPAKOLÁS KÜLSŐLEG A KÖVETKEZŐ PROBLÉMÁKNÁL ALKALMAZHATÓ:

  • ízületi fájdalmak  
  • ízületi gyulladások  
  • köszvényes reumatikus problémák  
  • ficamok
  • ízületi duzzanatok  
  • zúzódások  
  • húzódások  
  • porckorongsérv  
  • ideggyulladások és fájdalmak  
  • cellulit-narancsbőr.
 
A kezelés időtartama: 60 perc. 
 
 

Az agyagpakolás 1-2 naponta ismételhető, de heveny gyulladásoknál akár naponta 2-3 alkalommal is felhelyezhető.

 Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. december 8-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 30/2757291 -Gabriella

Nyitvatartás: H-SZ: 8-20

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Prevencio- Aloe Vera BT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1126 Budapest, Hertelendi utca 8
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére