Mai­Kupon

AJÁNDÉK AZ EGÉSZSÉGÉRT! Ajándékozza meg Szeretteit vagy Önmagát a Himalája kristálysó gyógyító erejű termékeivel 4865.- Ft helyett most 40 % engedménnyel 2920.- Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ajándékcsomagunk tartalma: 1 db 2-3 kg –ós Himalája kristálysó lámpa
1 kg étkezési kristálysó
1 kg Himalája fürdősó
1 db Himalája kristálysó szappan

 

Himalája Kristálysó képes biztosítani az ember egészségéhez szükséges fontos ásványi anyagok és nyomelemek csaknem mindegyikét, ráadásul szennyeződésektől mentesen.
A Himalája kristálysó az őstengerek kiszáradásakor keletkezett, több mint 220 millió évvel ezelőtt. A Himalája hegység rendkívüli nyomásviszonyai következtében a sót alkotó ásványi anyagok egyenletes, kristályos struktúrákba rendeződtek, melynek bio- energetikailag igen kedvező a hatása.Az így kialakuló kristályszerkezet ugyanis finom energiát is tárol, ami fogyasztásával szintén eljut hozzánk. A kristályok feloldásával teljesen más lesz a víz szerkezete, amiben feloldjuk, mint a közönséges asztali sóval oldottnak, ugyanis az oldódás során létrejövő másodlagos kötések a vízben is egy új struktúrát alakítanak ki. Ez olyan értékes, hogy a kristálysó nemcsak sózásra, hanem testünk általános karbantartására is alkalmas, melyre a Sole leírásánál még visszatérünk.

Az elmúlt pár millió évben a Himalája-hegység kiemelkedésével a só réteg a földfelszín közelébe került, így napjainkban kb. 400–600 méter mélységben található. Mivel a hegység a mai modern civilizációtól távolabb helyezkedik el, a mai káros környezeti hatásoktól védett.

A só bányászata kézzel történik, bárminemű ipari beavatkozástól mentes. A só sziklákat kézzel törik szét a bányában. Ezt követően megtisztítják, napon szárítják, és szín szerint szortírozzák a sókristályokat. A sötétebb köveket fürdősónak dolgozzák fel. A legtisztább kristályokat kézzel 20-60 grammos darabokra aprítják, sós vízben mossák, és napon szárítják. Így jön létre a darabos kristálysó. Ez a forma energetikailag a legkedvezőbb, mert a további aprítási eljárásokkal veszít finom energetikai értékéből.
Bár megjegyzendő, hogy még a legfinomabb szórós forma is megtartja az említett tulajdonságokat, hiszen a fent említett finom kristályszerkezet mikroszkopikus méretű.

Ezt követően további aprítási eljárásokkal jön létre a granulátum mely fürdősóként is használható, de só finomra malomba téve igen esztétikus megjelenésű a terített asztalon. Végül a őrölt forma használható hagyományos sózásra, beletehető sima sószóróba.
Fontos tanács, hogy a sót ne főzzük, a főzés végén sózzuk az életeket.Így nem csak az összetevők egyedi aromája marad meg sokkal jobban, de a Himalájasó kristályszerkezete is jobban megőrződik oldott állapotában.

A Himalája Kristálysót azonban nem csak ételeink ízesítésére használhatjuk. Számos értékes felhasználásának alapja a Sole, amit angol nyelvterületen Brine-nak hívnak. Ezt egybefőttes üvegben készíthetjük, el oly módon, hogy az üveget telerakjuk kristálysó darabokkal , majd felöntjük ásványvízzel, vagy tisztított csapvízzel, úgy, hogy az a kristályokat ellepje. Néhány óra múlva a Brine vagy Sole oldat eléri a 26%-os töménységet. A sókristályok oldódása megáll, és a sókoncentráció állandó marad mindaddig, amíg a sókristályok jelen vannak. A Brine vagy Sole feltölthető vízzel mindaddig, amíg a kristályok teljesen fel nem oldódnak , ilyenkor persze várni kell egy órát, míg az oldat újra telítetté nem válik. Ez a sóoldat teljesen steril és csíramentes, így évekig eltartható zárt üvegedényben. Hígított formája használható szem-, orr- vagy fülcseppként, illetve fogmosásra is. Nem csak kiváló fertőtlenítő hatású, de érösszehúzó hatása csökkenti a váladékképződést is. Ezekhez az alkalmazásokhoz 5-20-szoros hígításra van szükség. A legegyszerűbb,ha a hígított oldatot megkóstoljuk, és ha nem túl sós, akkor biztosan nem fog csípni sem.

Végezetül egy olyan alkalmazásra hívom fel a figyelmet, mely nem költséges, de nagymértékben hozzájárulhat szervezetünk napi egyensúlyának fenntartásához:
Tegyünk bele minden reggel egy teáskanál Sole oldatot 2 dl vízbe, és igyuk azt meg. Ezzel a napi egyszerű művelettel igen sokat adhatunk testünknek. Az így bevitt elemek ugyanis rögtön a nap elején eljuthatnak funkcionális helyükre, ráadásul hozzájutunk azon finom rezgésekhez, melyre a rohanó világunkban igen nagy szükség van.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. január 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltható a web áruházunkban: www.himalajasoland.hu , vagy személyesen átvehető a 2040 Budaőrs Csata u. 15. sz. alatti Himalája-sóland sóterápiás szaküzletében. A web áruházban történő beváltáskor, most csak a postaköltség felét kell megfizetnie, ami 490.- Ft, és nem változik akkor sem, ha még további termékeket vásárol a kupon beváltásával együtt.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Fuszekli tex
Weboldal
Telefon
Fax
Szolgáltatás helye
2040 Budaörs, Csata u. 15.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére