Mai­Kupon

Kategóriák

Ajándék számítógépes írisz rizikó elemzés és választható 10 alkalmas Bioquant lézerterápiás vagy 10 alkalmas Denevérpad kezelés a KingRay Egészség és Oktató Központban, most 2.490 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

számítógépes  írisz rizikó  elemzés az alternatív gyógyászat körébe tartozó módszer, melynek támogatói szerint a szivárványhártya (latinul iris) és az ínhártya (latinul sclera) felületén látható színek, minták és a szem egyéb jellegzetességei alapján információkat lehet szerezni a páciens általános egészségi állapotáról. Ismerd meg egy teljesen fájdalommentes számítógépes  írisz rizikó  elemzés során, hogy milyen betegségekre van hajlamod, tégy időben az egészségedért ezzel az egyszerű és hatékony vizsgálati módszer segítségével!


A kupon tartalmaz még választhatóan 10 alkalmas Bioquant lézerterápiás vagy 10 alkalmas denevérpad kezelést. 

Fizetés a helyszínen, a szolgáltatónál!


számítógépes  írisz rizikó  elemzés a szem szivárványhártyájának színeiből, rajzolataiból, fájdalom nélküli fényvizsgálattal mutatja meg szervezeted egészségi állapotát, az esetleges vitamin vagy nyomelem hiányokat, illetve a betegségekre való hajlamot. Továbbá felismerhetőek a méreganyag lerakódások típusai, krónikus vagy akut hurutok, gyulladások, kimerültségek, meszesedések, kőképződési hajlamok, kiválasztási rendellenességek, anyagcserek folyamatok zavarai és okai. 

 

Milyen előnyei vannak ennek a vizsgálatnak? 

 

  • A vizsgálat gyors és fájdalommentes.
  • Pontos képet ad az egész szervezetünk állapotáról.
  • A rendellenességek már az első stádiumban kimutathatóak.
  • Lezajlott és várható betegségek megismerésének és megelőzésének előnye. 
  • Légy lépéselőnyben a betegségekkel szemben!

Bioquant lézerterápiás kezelés: A forradalmian új vér-vitalitásmérő megoldás segítségével azontúl, hogy számtalan probléma feltárható, rengeteg szív- és érrendszeri betegség kialakulása előzhető meg. Tudta Ön, hogy Európában Magyarország az első helyen áll a szív és agyi érrendszeri megbetegedések területén? És azt, hogy a halálesetek több mint a fele, ezekre a problémákra vezethető vissza? Most megtudhatja, hogy mennyire veszélyeztetett! A vére mindent megmutat. Létfontosságú, hogy időben tegyünk szervezetünk védelméért, hiszen a szív- és érrendszer megbetegedései a legtöbb esetben megelőzhetőek lennének. Ismerje meg MOST az egyik legfejlettebb prevenciós programot!

 

Denevérpad kezelés: A Denevér-pad olyan gyógyászati eszköz, mely széles körben - életkortól , testsúlytól, fizikumtól függetlenül - alkalmazhatóvá teszi a gerincízületek széthúzását. Alkalmazásakor óvjuk a gerinc természetes íveit. Alkalmazásával elérhető eredmények: sok esetben érhető el oly mértékű állapotjavulás, mely a beteg munkavégző képességének és jó fizikai komfortérzetének visszatérésével jár. A gyógyszerek mennyiségének csökkentését, később teljes elhagyása szintén elérhető a kezelés segítségével. A további leépülési folyamatok késleltethetőek, részben leállíthatóak. Gyakran a már indokolt műtéti beavatkozás is feleslegessé válhat. A Denevérpados kezelés javasolt az alábbi panaszok esetén: porckorongsérv műtét nélküli kezelésére, porckorongsérv műtét utáni rehabilitációjára, deréktájéki fájdalmak enyhítésére, megszüntetésére. Gerincferdülés kezelésére, csigolyaelcsúszásra, a gerinc és az izomzat nyújtására, izomrövidülés esetén is.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2014. február 6-ig,, beváltható 2014. január 31-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

Előzetes bejelentkezés szükséges a szolgáltatás igénybevételéhez az alábbi telefonszámon: 06-70/ 342-7755. 

Fizetés a helyszínen, a szolgáltatónál!

Szolgáltatás helyszíne: KingRay Egészség és Oktató Központ. 1081 Budapest,Szilágyi utca 1. fsz 2 (kapucsengő: KingRay).

 

Megközelítés: A belvárosban a Blaha Lujza tértől alig 5 perces kellemes sétával. Személygépjárművel és tömegközlekedéssel egyaránt jól elérhető a szolgáltatás helyszíne.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
KingRay Egészség és Oktató Központ
Cég
Kasakoner Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1081 Budapest, Szilágyi utca 1. fsz.2
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére