Mai­Kupon

Kategóriák

Ajándékozz különleges csokoládékat! Most 4 féle közül választhatsz Csokoládiában!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Töltsd le ezt a kupont, menj el a Csokoládiába és válassz az alább felsorolt 4 féle táblás csokoládé közül egyet. Fizetned csak ott kell! Kiváló ajándék Mikulásra és karácsonyra!Gyere be Csokoládiába és válassz egyet az alábbi kézműves 100 grammos táblás csokoládékból!

  • Magas kakaó tartalmú (44%) tejcsokoládé kakaóbab törekkel
  • Étcsokoládé mogyoróval
  • Étcsokoládé kávéval
  • Magas kakaóvaj tartalmú fehércsokoládé tejcsokoládé cirmozással

 

Szeretnénk olyan termékeket kínálni, amelyek az ízek mellett hangulatokat és gondolatokat is hordoznak magukban. Vágyunk az, ha a tökéletes kézi munka végtermékeként a csokoládé mellé tudnánk adni egy kis csokoládiát is. Ebben a világban megtalálható a nyugalom, az öröm és az élvezet is egyben… Tapasztald meg Te is, lépj be Csokoládiába!

Ha éppen "csendesebb forgalmú" időben érkeznek - üzletünkbe - hozzánk Kedves Vendégeink, akkor szívesen mesélünk arról, hogyan ölt testet a mélybarna, gőzölgő "folyékony arany”, ahogy az Inkák nevezték…. Az elmúlt ötszáz évben sokat változott xocolat azaz a keserűvíz elkészítésének módja. Szeretnénk megmutatni mindenki számára a mi CSOKOLÁDÉNKAT. Saját termékeinken kívül még kínáljuk külföldi prémium márkák csokoládéit, forró csokoládéit és bonbonjait is.

Manufaktúránk nagy hangsúly fektet a szép, dekoratív külcsín mellett a prémium minősé alapanyagokra is. Jelenleg belga, olasz és francia csokoládé alapanyagokkal dolgozunk. Az ízesítések esetében is a főirányelv a minőség. Így hosszabb kutatómunka után sikerült megtalálnunk az elvárásainknak megfelelő aszalt gyümölcsöket, a nem vegykezelt török mogyoróés mandulát. Továbbra sem használunk mesterséges színezékeket, ízfokozókat és tartósítószereket. Ezeknél a termékeinknél is tartjuk magunkat az egyik fő irányelvünkhöz: Nyugodt szívvel kínálhatjuk saját gyermekeinknek is!

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. december 11-ig,, beváltható 2013. december 20-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

Az ajánlat a készlet erejéig vagy a kuponon jelzett időpontig vehető igénybe.

Nyitva tartás: H-P 13-18

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!MaiKupon Expressz! – Limitált darabszám: A megrendelést követően 72 órát várunk a pénz beérkezésére. Ha ez idő alatt nem érkezik be a befizetett összeg, akkor a megrendelést érvénytelenítjük!
Szolgáltató
Csokoládia
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Könyves György utca 5.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére