Mai­Kupon

Kategóriák

Ajándékozzon szeretteinek 10 ezer Forint értékű Wellness utalványt műszeres testalkat és állapot felmérésre! Az utalvány akciónk keretében most 2 500 Ft-ért megvásárolható.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az Ön családjában is vannak akik folyamatosan próbálják kontrolálni súlyukat? Koplalnak, diétáznak vagy wellness tréningekkel sanyargatják magukat? Műszerünk most azt is megmutatja mennyit ehetnek büntetlenül! Ma már létezik olyan vizsgálat, amely test teljes és részletes összetételét kimutatja.Ha az elhízás vagy a kóros soványság kerül szóba, rögtön felmerül az a kérdés, hogy mennyi lenne az ideális testsúlyunk.

Ennek kiszámolására szakemberek kidolgoztak különböző képleteket, amelyek figyelembe veszik testmagasságunkat, súlyunkat, korunkat, és azt, hogy férfiak vagyunk-e vagy nők. Ezek a számítások és képletek azonban nem adnak megbízható eredményt, ugyanis még teljesen azonos magasságú és testsúlyú emberek között is lényeges különbségek adódhatnak amiatt, hogy az össztömegben hogyan oszlik meg az izomzat és a zsír aránya, és milyen a test egyéb szöveteinek összetétele. Az arányokat a bioelektromos impedancia analízis (BIA) segítségével határozhatjuk meg a legpontosabban. A BIA mérés során a mérőműszer egy gyenge, egyáltalán nem érezhető elektromos áramot futtat át testünkön. A mérés alapján meghatározható a test elektromos ellenállása (impedancia), amely a testben lévő víz mennyiségétől függ, ami a különböző szövetekben eltérő. A zsírban víz nem található, vagyis nem vezeti az áramot, tehát annak aránya megváltoztatja a test teljes ellenállását.

 

Mi a professzionális bioelektromos impedancia mérés?

Fájdalommentes, néhány perces, non- invazív professzionális vizsgálat, részletes kiértékeléssel. A készülék felhasználja a legmodernebb elektronikai technikákat és feltérképezi, összegyűjti és analizálja az egyes szövetek vezetőképességét, melynek alapján részletes elemzést készít jelenlegi egészségi állapotának, a kiindulási alapok feltérképezésének, valamint a reális célok (egészségügyi, mentális, táplálkozási program, mozgásprogram, ...) kitűzésének érdekében. Hiteles, pontos kontrollt biztosít. A vizsgálat preventív, egészségmegőrző szerepe kiemelten fontos. Elvégzése, legalább évente ajánlott. A szervezetben történt kedvezőtlen irányú elváltozásokra, még a tünetek megjelenése előtt fény derül, így számos betegség elkerülhető, az egészség fenntartható. A fogyókúrás programok, a hétköznapi élet, a sport, az orvos tudomány több területén is hatékonyan használható.

A mérést és kielemzést a Magyar Elhízás Tudományi Társaság szakemberei végzik!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezés telefonon a (06-20) 597-0620-as telefonszámon, vagy a nagabi99@gmail.com e-mailen lehetséges.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Klub fogyás
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1095 Budapest, Boráros tér 1
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére