Mai­Kupon

Alakformálás 3in! Hullámmasszázs kezelés, nyirokmasszázzsal, infraszaunával és izomstimulációval most 6000Ft helyett 1990Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! Az NFS-8108 nyirokmasszázs készüléket szokták „zsírevő”-ként is emlegetni – hiszen ez a gép az orvostudomány és a fizika legújabb eredményeit használja fel a női szépség elősegítésére, a keringés, az emésztés, az izmok és a bőr alatti kötőszövet állapotának javításával, a narancsbőr kezelésével.Mivel a készülék a szervezet saját belső folyamatait optimalizálja a méregtelenítés és a fogyás elősegítésére, használatának nincs mellékhatása, szemben az ilyen célra szedett gyógyszerekkel.

Az NFS-8108 nyirokmasszázs készüléket egy mikroszámítógép vezérli, kezelése egyszerű. Mind a fogyás, mind a méregtelenítés elősegítésére, de az idegrendszeri, vérkeringési, emésztési és kiválasztási problémák kezelésére is használható. Ez utóbbiak tünetei lehetnek sokszor a szédülés, fejfájás, neuraszténia, magas vérzsírszint, derék- és végtagfájdalom, székrekedés. A készülék mind ezek megelőzésére, mind kezelésére alkalmas. Sokoldalú segítséget nyújthat a stresszel teli, rohanó hétköznapokban.

Funkciók

 •     Nyirokmasszázs
 •     Infravörös zsírolvasztás
 •     Fogyasztás
 •     Alakformálás


Az NFS-8108 nyirokmasszázs funkciója

A nyirokkeringés a szervezetben nagy szerepet játszik a salakanyagok eltávolításában. Az NFS-8108 készülék ezt használja fel, ellentétben számos zsírleszívó készülékkel. Itt az AirBagek nyomásgyakorlás és vibráció előidézése által a zsírszövetet hozzák mozgásba. Míg a kozmetikusok masszázs segítségével érik el a nyirokkeringés serkentését, addig a készülék ugyanezt a hatásmechanizmust használja ki, felgyorsítva a kiválasztást, a salakanyag-eltávolítást.

A masszázs nem fájdalmas, nem okoz kellemetlen érzetet, míg az oldalnyomásos készülékek 50 kg súlyt jelentenek a hasfalra, és 30 percen keresztül alkalmazva 150 felülésnek felelnekmeg.

A hosszúhullámú infravörös fény funkció

Zsírfelszívódás

    Az infravörös hősugárzás egyenesen az adiposis területén hat a szövetre, és a zsírszövetek lebontása a célja. A zsírsejtek száma jelentősen csökkenthető.
    Felfújható AirBag Body: levegő kiengedése, a nyomásjelző ledek átállítása a zsírsejtek közti állandó súrlódásra.

Cellulitis

    Nagymennyiségű infravörös hő kibocsátására képes, melynek hatására felgyorsul a vér- és nyirokkeringés, javul a sejtek anyagcseréje, felgyorsulnak a biokémiai reakciók, és nagy mennyiségű ATP (adenozin-trifoszfát) kerül felhasználásra, mely a zsírok lebomlásához vezet.

Zsírlebontás

    A hősugárzás a szövetek lokális hőmérsékletét növeli, a pórusok kitágulnak, nagy mennyiségű izzadság távozik, a perifériás víz (a zsírsejtek víztartalma) a véráramba kerül, ami által a zsírsejtek mérete jelentősen csökken.

Nyirokmasszázs

    A hő hatására a vérkeringés javul, felgyorsul az anyagcsere, és a kioldott zsír a vér- és nyirokkeringésbe kerül.
    Az AirBag Body segíti a test nyirokkeringését, valamint a méreganyagok véráramba kerülését.

Az izomgörcsök ellazítása

Az infravörös sugárzás csökkenti az izomfeszültséget, lazítja a görcsöket.

Egyéb

Gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő hatás, javul a szövetregeneráció, gyógyulnak a sebhelyek.

Működési elv, hatások

A keringés serkentése által: fogyás, méregtelenítés

A keringésen belül: vérkeringés, nyirokkeringés, szövetfolyadék áramlása stb. Az AirBag Body-kat szorosan a hasra, combra, vádlira kell erősíteni. A ciklikus felfújás, leeresztés 16 másodperces időközökkel történik, ennek hatására javul a vérkeringés.

Javul a vérkeringés, főleg a hajszálerek mikrokeringése, valamint a nyirokkeringés, a szöveteken belüli folyadékáramlás. Az érfalakon lerakódott zsír- és méreganyagok a véráramba kerülnek, így megelőzhető a magas koleszterinszint. A túl lassú vérkeringés alacsony véroxigénszintet eredményez, ami szédüléshez, fejfájáshoz, hideg végtagokhoz, visszerekhez és egyéb tünetekhez vezet. Ezen tünetek is csökkennek, valamint a keringési rendszer kitisztul.

A nyirokrendszer szerepe az új sejtek létrehozása, illetve az idegen sejtek, fertőzések, mérgek kiszűrése az antitestek segítségével. Az immuntevékenység az egyik legfontosabb betegségmegelőző funkció. A nyirok nyomás alatt van, így képes a visszaáramlásra – ezt a nyirokerek idézik elő. A készülék hatására nagy mennyiségű lymphocyta keletkezik, felgyorsul a nyirok- és vérkeringés, a szövetfolyadék áramlása.

Ahogy a szövetfolyadék-áramlás javul, a véráram által szállított tápanyagok hatékonyabban jutnak el a szövetekhez, a salakanyagok, mérgek jobban kiürülnek, és a felesleges víz is távozik az emésztőszervrendszeren keresztül. Az AirBag Body kezelésnek tehát egyértelműen terápiás hatása van az ödémákra, és segít az elhízás leküzdésében.
Az emésztés javítása által

A testmozgás a keringésen keresztül tisztítja a testnedveket, melyek által egyértelműen javul az emésztés. Mindeközben a ritmikus nyomás és vibrációs masszázs hatására felgyorsul a bélmozgás, aktívabban zajlik az emésztési folyamat, így a felesleges tápanyag, a feloldott zsírsejtek, a vízfelesleg stb. könnyebben ki tud ürülni. A székrekedés azonnal megszűnik, a nagy mennyiségű plusz zsír (mint pl. a sörhas) mérete látványosan csökken.
A bőr alatti adiposis kezelése

A kínai orvoslás szerint a ritmikus masszázs hatására nő az izmok oxigénfelhasználása, és csökken az izomszövet zsírtartalma. Az egyedi magas frekvenciás rezgő készüléket („Ke Yi”) a hasra, combokra, vádlikra kell rögzíteni. A rezgésszám percenként 5000. Ez az igen gyors rezgés mélyen a kötőszövet alatti zsírt éri, ami gyorsan fellazul, lebomlik. Külön még lehet kézi masszázst alkalmazni a nyakon és a talpon, melynek további fájdalomcsökkentő és lazító hatása van. Az együttes kezelés eredménye a súlycsökkenés, a méregtelenítés, az egészségesebb állapot létrehozása, a felfrissülés.

A kezelés az alábbi esetekben nem vehető igénybe:

 •     veseelégtelenség,
 •     szív- és keringési rendellenességek,
 •     visszérgyulladás,
 •     terhesség és szoptatás alatt,
 •     menstruáció alatt,
 •     magas vérnyomás esetén
 •     trombózisos, vagy trombózisgyanús területeken
 •     lázas állapot
 •     fertőző, gyulladásos betegségek esetén

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés szükseges: +3620 398 3252
-A gépi használat 30 percet (+6lt6zes) időt vesz igénybe, ezért csak óránként tudjuk beírni Önöket.
-Ajánlott még a folyadékpótlás a kezelés után (szénsavmentes ásványvíz, gyógytea).
-Egy fő bármennyi kupont vásárolhat, kipróbálásra elég egy kupon, de a kedvező hatások eléréséhez minimum 5-10 alkalom szükséges.

-A 30 perc gépi használat utàn van 15 perces öltözés, vetkőzés.

Ami még szükséges a kezeléshez:
-hosszú, pamutnadrág; zokni; hosszú ujjú póló

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Gyöngy szépségszalon
Weboldal
Szolgáltatás helye
1042 Budapest, Árpád út 90.-92. 10.üzlet.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére