Mai­Kupon

Alakformáló, méregtelenítő és cellulitisz-csökkentő kezelés egyben! 5 alkalmas vibro tréner bérlet most 3000Ft helyett 1500Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! 

Ismerd meg a mozgás új dimenzióját! A vibrációs tréning egy rendkívül hatékony edzésforma, mely kíméletes és hatékony is egyben, hiszen eredetileg egészségmegőrzési és orvosi célokra lett kifejlesztve.  

 

Az idők folyamán viszont jótékony hatásait felismerte a szépségipar is, és emiatt előszeretettel alkalmazzák alakformálásra valamint a narancsbőr okozta problémák kezelésére!A vibrációs tréning karban tartja a kondit, kordában tartja a testsúlyt! Próbáld ki a vibrációs tréninget, ami az alakformálás, az izomerősítés és a méregtelenítés egészen új élményét nyújtja! 
A módszer lényege, hogy a vibrációs tréner 3D-s vibrációival az izmok reflexív összehúzódását eredményezi, ezáltal edzi, erősíti azokat. Más szóval: a vibrációk miatt az izom reflexíven ellenfeszül, intenzív ellenhatást fejt ki. Eközben testünk kimozdul egyensúlyából, így korrigálnunk kell, melynek során olyan kis izomcsoportok kapcsolódnak be a munkába, melyek egy földön végzett gyakorlatnál nem aktiválódnak, lévén stabilan állunk. 

 

 

Ez a módszer egyszerre formálja az alakot, fokozza az ízületek hajlékonyságát, növeli az izomerőt, valamint erősíti a kardiovaszkuláris rendszert.  

 

És ha ez még nem lenne elég, hatásos a lazításban és a relaxálásban is, ráadásul csökkenti a narancsbőrt is. Egyetlen másodperc alatt akár 10-60 izom-összehúzódás is elérhető, melyet tudatosan, edzőtermi körülmények között lehetetlen lenne megvalósítani. 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos időpont egyeztetés szükséges a +36/70-2158382-es telefonszámon!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Balázsi Judit
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Szent István krt. 20.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére