Mai­Kupon

Kategóriák

Állapotfelmérés és komplett szűrés Budán a Natural Life Központban! Teljes testre és 70 klinikai paraméterre kiterjedő 3D-s vizsgálat, most 7.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A legkorszerűbb egészségügyi technika segít abban, hogy feltárják az ismeretlen eredetű panaszok háttereit és időben felismerjék a különböző betegségeket. Azonnali eredményeket kap szervezete állapotáról! A mért eredményeket Ön is láthatja egy monitor segítségével. A vizsgálat teljesen fájdalommentes, pontos és orvosilag elfogadott.  • Ezek a vizsgálatok összevetve több százezer forintba kerülnének, most mindezek eredményét megtudhatja mindössze 7.990 forintért. Megér önnek ennyit egészsége?
  • A vizsgálat gyors, fájdalommentes, pontos, orvosilag elfogadott. A vizsgálatra nem kell éhgyomorra menni, nem kell levetkőzni (csak a fém ékszereket kell levenni), napszaktól függetlenül bárhol, bármikor elvégezhető. A vizsgálat eredményéről részletes tájékoztatót kap személyesen az egészségcentrumban, illetve természetesen nyomtatott formában is kérheti annak postázását az ön címére, vagy elektronikus formában e-mailen. Az eljárás nem helyettesít semmilyen más, hagyományos orvosi diagnosztikai eljárást vagy vizsgálatot, viszont funkcionális szempontok szerint jelentősen kiegészíti azokat.

 Az állapotfelmérés során vizsgált szervek:

  • Szív és érrendszer: Már korai stádiumban kimutatja a magasvérnyomásra való hajlamot, akár már a tényleges betegség kialakulása évekkel is. Láthatóvá válik a koszorúerek elmeszesedése is. Mivel a rendszer valamennyi végtagon, a szív üregeiben és a koszorúerekben, a nyaki ereken és az agyban külön-külön képes regisztrálni a vérnyomás értékeket, ezért különösen alkalmas az érelmeszesedések kezdeti stádiumának kimutatására.
  • Emésztőrendszer működése: Megmutatja a gyomor és bélrendszer működését, következtetni lehet a máj, hasnyálmirigy és a bél baktérium flórájának az állapotára. Az emésztőrendszer működési zavarai sokszor évekkel azelőtt láthatóak a rendszer jelzései alapján, mielőtt azok panaszokat, tüneteket, betegséget okoznának. A vizsgálat során kapott életmód tanácsadás betartásával megelőzhetőek a későbbi betegségek és egészségügyi problémák kialakulásai.
  • Légzőszervi működés: A légúti funkciók elemzése során a készülék már meg tudja mutatni, hogy esetleg mely tüdőlebenyek nem vesznek részt a gázcserében. Ez az állapot gyulladásos folyamatok előjele lehet. A hörgők gyulladásának időben történő felismerésével megelőzhetőek az asztmatikus megbetegedések is.
  • A csontrendszer és a gerinc állapota: Korai stádiumban észlelhetővé válik a kalcium-vesztési tendencia, amely megelőzi a tényleges csontritkulást. A különböző gerinc szakaszok terhelési szintjeiből következtethetünk a porckorongok állapotára, de akár a gerincferdülésre is.
  • Vese és húgyúti területek vizsgálata: Segítségével betekintést nyer a vesék működésébe, kimutatja az esetleges vesekőképződést, kezdeti stádiumban a húgyúti és a nőgyógyászati gyulladások, férfiaknál pedig a prosztata működésével kapcsolatban add információt a rendszer.
  • Neurológiai kockázatok elemzése: A berendezés a központi idegrendszer ingerület átvivő anyagainak szintjéből és a különböző agyi területek ingerültségi fokából következtetni tud a depressziós hajlamról csakúgy, mint a stressz-terhelésről és az agy folyamatos igénybevételéről.
  • Hormonháztartás: A hormonháztartás zavarait a rendszer még abban a stádiumban képes jelezni, amikor azok még a vérvételből nem kimutathatóak. Így a pajzsmirigy, a mellékvese, a hasnyálmirigy működési zavaraiba a legkorábbi stádiumban sikerülhet beavatkozni.
  • Laboreredmények vérvétel nélkül? Igen a vizsgálat erre is képes: vércukor, vérzsír (triglicerid), koleszterin, ionok (vas, nátrium, kalcium, kálium, magnézium, foszfor), vesefunkciós értékek (urea, kreatinin), májfunkció, hormonok (inzulin, adrenalin, tesztoszteron, ösztrogén stb.), neurotranszmitterek (acetilkolin, szerotonin).

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A vizsgálat a Széna tér közelében található Natural Life  Központban vehető igénybe. A szűrővizsgálatot E.I.S. vagy másik nevén ismert E.S.G módszerrel végzik. A vizsgálatok hétfőtől-péntekig 9.00-17.00 óra között történek. Pontos cím: 1015. Budapest. Ostrom utca 15. Fsz. Bejárati ajtótól rögtön jobbra. 31-es kapucsengő.

Időpont egyeztetés az alábbi telefonszámon: 06/70-886-1613. Időpont egyeztetés kizárólag keddtől-csütörtökig 10.00-15.00 óra között! Amennyiben a szolgáltató telefonszáma foglalt, akkor mindenkit visszahívnak, amennyiben a hívószám nem rejtett! Amennyiben CSAK A VIZSGÁLATRA VONATKOZÓAN szeretne további információt kapni, akkor a szolgáltató hívható hétfőtől-péntekig 10.00-15.00 között!

Ha szeretne eltérni az előre egyeztetett időponttól kérjük, hogy azt a vizsgálat előtt legalább 24 órával előbb jelezze, vagy küldjön SMS-t a megadott telefonszámra. Amennyiben nem jelzi új időpont igényét, akkor a szolgáltató beváltottnak tekinti a kupont! Időpont módosításra maximum 1 alkalommal van lehetőség!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Natural Life Központ
Cég
Natural Life Style Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1015 Budapest, Ostrom utca 15.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére