Mai­Kupon

Állapotfelmérés, szájhigiéniás tanácsadás, kezelési terv készítése árajánlattal + panoráma röntgennel : 6 000 Ft helyett 1 990 Ft-ért exkluzív budai rendelőben.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A legkorszerűbben felszerelt, legmodernebb fogászati klinika a Professional Dental. A rendelő felvonultatja a fogászatban elérhető Európai Uniós szabványoknak megfelelő, legkorszerűbb eszközöket, gépeket, technológiákat, mindezt barátságos, kellemes hangulatban. Koncepciójuk, hogy pácienseinknek a ma elérhető legmagasabb színvonalat elegáns környezetben biztosítsák.Az állapotfelmérés komplett és részletes szájvizsgálatot, digitális panoráma röntgent és kezelési terv javaslatot tartalmaz– tehát mindent, amit tudni akarsz a fogaidról – de sosem merted megkérdezni.

A kupon tartalma:

  • onkológiai szűrés,
  • átnézik a fogakat,hogy van -e fogszuvasodás ,van-e ínyelváltozás, amennyiben van, diagnosztizáljuk,hogy milyen, van-e ínytasak,milyen mélységű ,hogy lehet kezelni.
  • Szájhigénés tanácsadás keretében elmagyarázzák, hogyan lehet kikezelni.
  • Ha van foghiány hogy lehet pótolni,ha több lehetőség van,akkor elmagyarázzuk,megmutatjuk,hogy melyik milyen,és melyik mennyibe kerül,és ha választott és szeretné akkor nagyon  jól képzett szakembereinkkel lehet időpontot egyeztetni.
  • Panoráma röntgen. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 21-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 30 / 8527175

H-P: 10- 20

 

Bővebben: www.professionaldental.hu 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Fogorvos
Cég
Professional Dental System KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1028 Budapest, Máriaremetei út 65
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére