Mai­Kupon

Állati jó ajánlat! Szépítsd kutyádat az A-ZOO Állateledel és Kutyakozmetikában a 13. kerületben! Minden nagytestű kutyus részére teljes generál 50% kedvezménnyel, most 4500 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az A-ZOO Kutyakozmetika kiválóan felszerelt és a teljesség igényével várja a kutyusokat, A Kozmetika jól megközelíthető tömegközlekedéssel vagy személygépjárművel egyaránt.


A Kutyakozmetikában a kutyusok szabadon lehetnek, semmi nem akadályozza őket a mozgásban! Igény esetén a gazdik megvárhatják a kutyusokat vagy a közeli WestEnd Bevásárló Központba is betérhet amíg a kis kedvencek szépülnek. A kupon tartalma: teljes körű kutyakozmetikai ellátás, ami tartalmazza a csomós szőr bontását, előnyírást, talpszőr kivágását, karomvágást, fürdetést és szőrápolást, szárítást, fajtának illetve a gazdi kívánságának megfelelő forma gépi és/vagy ollós nyírást, (igény szerint trimmelést), fülszőr kiszedést, fül tisztítást, szemkörnyék ápolást, kérésre bűzmirigy kezelést. A kupon nagytestű kutyákra érvényes! Az elhanyagolt kutyusokra felárat számítanak fel!

 

A rendszeres kutyakozmetika több okból is nagyon fontos. Egyrészt higiéniai jelentősége van, másrészt stresszoldó hatású. Ha időt fordítasz kutyád megjelenésére, akkor a kis kedvenced lelkét is karbantartod. A kutyusok tisztasága és ápoltsága pedig még nagyobb figyelmet igényel a latyakos- sáros időszakban, amivel a téli hónapokban rendszeresen szembesülhetnek a gazdik.

 

A kutyusokat érdemes már egész fiatalon hozzászoktatni a rendszeres gondozáshoz, így a későbbiekben már igényelni fogja az ápolást és örömét leli benne. Bízd kis kedvencedet állatszerető kezekre! Az A-ZOO Állateled és Kutyakozmetikában kellemes környezetben várják a szépülni vágyó kutyusokat A szakképzett és igényes kozmetikus számára nincs lehetetlen feladat, a gondos kezek alatt ismét ápolttá válnak a kutyusok. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/30-867-2343.


Az ár kis és közepes testű kutyákra vonatkozik (maximum spániel méretig, kb. 15 kg-ig). Amennyiben nem vagy biztos kutyusod méretében kérlek, hogy mielőtt leütnéd a kupont, érdeklődj telefonon.

 

A kuponos akció keretén belül az állateledel részlegben minden termékre 5% kedvezményt biztosítunk. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Á-ZOO Állateledel és Kutyakozmetika
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1133 Budapest, Kárpát u. 8
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére