Mai­Kupon

Almira Emiri & Friends koncertsorozat Piano n’ Dance belépő 3200Ft helyett 1600Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Közreműködik:

  • Bledar Zajmi - cselló
  • Pazár Krisztina - balett magántáncos
  • Bajári Levente - első magántáncos


A múlt év májusában Budapesten elindult az Almira Emiri & Friends koncertsorozat az Uránia Nemzeti Filmszínházban. Almira az egyes koncertekre a világ számos részéről hívott meg zenésztársakat, barátokat, hogy ezeken keresztül megismerhesse a hazai közönség és egy kis ízelítőt kapjon eddigi életéből.

A koncertsorozat a Piano n’ Dance című előadással folytatódik áprilisban. Vendégei ezúttal a prágai Nemzeti Színház Opera Kamarazenekarának szóló csellistája, Bledar Zajmi, valamint a Magyar Állami Operaház magántáncosai Pazár Krisztina és Bajári Levente.Műsor:

L.v. Beethoven: Holdfény szonáta
(Almira Emiri - zongora)

  1. Schumann: Fantázia-darabok op.73.

(Almira Emiri - zongora, Bledar Zajmi - cselló)

  1. Martinu: Variációk egy szlovák témára

(Almira Emiri - zongora, Bledar Zajmi - cselló)

  1. Chopin: g-moll Ballada op.23. nr.1

(Almira Emiri - zongora)
P. I. Csajkovszkij - M. Pletnev: A diótörő Suite
(Almira Emiri - zongora, Pazár Krisztina és Bajári Levente magántáncosok)

Almira Emiri 1982-ben született Albániában. Nem zenész családban nőtt fel, de az érdeklődése a zene iránt már 4 éves korában elkezdődött. Az akkori még diktatúrában levő ország a kultúrának kevéssé kedvezett, így csak egy asztalon tudta elkezdeni a zongora óráit, amelyen egy papírból álló billentyűzetsor jelenítette meg számára a hangszert.

Iskoláit Fierben, "Jakov Xoxa" általános iskolában kezdte. Első zongoratanára Maria Rafaeli volt. A rendszerváltás után, megnyert egy országos versenyt Durresben, ahol a díj mellé egy olaszországi koncert turnét is kapott. Szülei 1995-ben Magyarországra küldték, a székesfehérvári Hermann László Zeneiskolában tanult, azzal a céllal, hogy az orosz származású Larisza Bornemisszával tanulhasson együtt. 1996-ban nyertese lett a balassagyarmati, 1997-ben a nyíregyházi országos zongaraversenyeknek. A zenei tanulmányait 2002-ig a Bartók Béla Konzervatóriumban folytatta, Ábrahám Mariann-nál, utána a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem diákjaként tanult tovább, tanára Both Lehel volt. Az egyetemi évei alatt megnyerte a Liszt-Bartók Nemzetközi Zongoraversenyt 2004-ben, majd 2006-ban a Brahms Nemzetközi Zongoraversenyt. A Budapesten eltöltött évei alatt felsőoktatási tanulmányait párhuzamosan Graz-ban is elkezdte.

Szólistaként és kamarazenészként ezek az évek hozták számára az induló sikert és ezzel együtt a különböző országokban a fellépéseket. Ebben az időben jelent meg CD-je a "Degustation Pianistic" zongoristákból álló zenei formációval. Ez idő alatt a világ számos pontján rengeteget koncertezett a Babameto Trióval. Több éven keresztül a tiranai Operaház szólistája volt. Magyarországon többször is fellépett már a Művészetek Palotájában.

Az Albán Nagykövetség felkérésére Almira elvállalta a “kultúrattasé” szerepét hazánkban.

 

A tavalyi évben bejárta Európát. Többek között játszott a tiranai Zenekadémián, Párizsban, Szicíliában a Melodica Festival-on és Liszabonban.

 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 25-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az előadás kizárólag a 2013. április 25. 19:30-as előadásra szól!

A jegyeket a helyszínen előadás előtt egy külön pultnál tudják majd felvenni kupon ellenében.

Egyeztetni a jegyekről (pontos ülőhely) e-mailben tudnak a vásárlók a barbara@jegyelado.hu e-mailcímen Jónás Barbaránál.

2013. április 25. 19:30
Uránia Nemzeti Filmszínház

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Jegyeladó.hu
Weboldal
Szolgáltatás helye
1088 Budapest, Rákóczi út 21.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére