Mai­Kupon

Álomnő Akadémia, hasznos AJÁNDÉK KUPON, ahol a hazai celebek is megfordulnak, hogy megtalálják stílusukat, és a belső harmóniát. Személyre szóló oktatás: 60 000 Ft helyett 24 990 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Neked ajánlom, ha minden napodat Nőként szeretnéd megélni, elakadásod van, nem tudod a nőiségedet kibontakoztatni? Egyéni stílusod szeretnéd megtalálni, a belső harmóniádat megteremtenéd, az adottságaid kiemelnéd, a párkapcsoltodban betöltenéd a női szerepet? Problémád van az önbizalmaddal, mélyebben akarod önmagadat megismerni? Az Akadémián megtudhatod,  hogyan szépítsd meg magad kívül- belül. A külcsín, és a belbecs kettős együttese hozza el számodra a teljes harmoniád, a nőiséged kiteljesedését.Személyre szabottan megtanítunk, hogyan figyelj a tested és lelked jelzéseire. Irányt találsz arra, hogy magadat kiteljesítsd és egyensúlyba, harmóniába kerülj önmagaddal, a környzeteddel, és a világgal. Spirituális és pszichológiai módszereket tanulsz és élsz át a gyakorlatban önmagad kiteljesítéséhez. Megtanulsz a személyiségedhez, a külső jegyeidhez harmonizálóan öltözködni, sminkelni és hogyan ápold a bőröd hogyan emeld ki a természetes szépséged. És meg tanulod, hogyan legyél egyedi és mindig kecses, divatos, stílusos, önbizalommal teli IGAZI nő.

Ajánljuk azoknak, kikben a következő gondolatok felmerülnek:

 • Növelnéd a belső ragyogásod?
 • Harmónia kialakítása kívül, belül
 • A belső egyensúlyod megtalálása és megtartása
 • Nem érzed jól magad a bőrödben?
 • Önbizalom növelés
 • Elakadások feloldása
 • Állás interjún sikert szeretnél elérni?
 • Nem kapsz elég visszacsatolást a másik nemtől?
 • Kapcsolatteremtés a másik nemmel
 • Nem vagy sikeres a férfiak körében?
 • Nem érted, hogy más nők mitől népszerűek a másik nem szemében?
 • Vonzerőd növelése
 • Nem jön oda hozzád a pasi, akivel szimpatizálsz?
Elsajátíthatod a személyiségedhez, a külső jegyeidhez harmonizáló öltözködést,  színeidet, sminkelést, bőrápolást, nőies, harmónikus mozgást. Belső megszépítés, önbizalomnövelés, elakadások feloldása, adottságaid kiemelése, pozitív énkép, testtudat fejlesztés, barátkozás a fényképezőgéppel.
 

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia... " (Giorgio Armani)


Kis létszámú 5- 10 fős csoportokban történik az oktatás.

Időtartam: 2 teljes nap: szombat- vasárnap

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az Akadémiáról bővebben: www.igaztars.hu

Telefonos egyeztetés szükséges: 70/6057765 

Min. 2 héttel a tervezett részvétel előtt telefonon egyeztetni a szolgáltatóval. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Tóth Kornélia
Cég
KPI
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1013 Budapest, Jászai M tér 4/ B
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére