Mai­Kupon

Aludja át a fogászati kezeléseket! Garantált fájdalommentesség altatásban! 1 óra altatás: 20 000 Ft helyett 10 000 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Bármilyen fogászati kezelést kérhet altatásban, egyszerre több fogat is kezelünk.  A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelőben már hosszú ideje végzünk altatásos fogászati beavatkozást, a páciensek legnagyobb örömére.  A beteg nem csak a fogászati kezelésről nem tud semmit, de észre sem veszi, amikor elalszik, és mire kinyitja a szemét, már készen van, akár több fogászati kezelés is.A szolgáltatóról:

Nagyon sokan rettegnek a fogorvostól, mert nem tudják, hogy altatásban is lehet kérni a fogászati kezelést.  Azok közül a páciensek közül, akik hallottak már az altatás lehetőségéről, 10 páciensből 10 altatásban kéri a fogászati kezelését. Ennek oka, hogy az altatásos fogászati kezelés során a páciens nem csak nem érez semmit, de nem is tud semmiről. Az altatásnak nincs kellemetlen mellékhatása, sőt az altatott páciensek kellemes érzésről számolnak be. Az altatás során a hányingeres, fóbiás betegek is könnyen kezelhetőek.

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő Magyarországon a legelső fogászati rendelők között volt, ahol altatásban kezdték kezelni a fogászati betegeket. Dr. Győrfi Adrienne a rendelő vezetőjének a célja ezzel az volt, hogy a páciensek ne féljenek eljönni a fogászati problémáikkal, és bátran kezeltessék a fogaikat. Dr. Győrfi Adrienne 1983 óta tanít Budapesten a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, jelenleg egyetemi docensként oktat.


Az altatásos fogászati kezeléssel azon pácienseknek a fogászati ellátását biztosítjuk, akik rossz tapasztalataik miatt nem merik felkeresni fogászati problémáikkal a fogorvost. Altatásban azoknak a kis szájnyitású, hányingeres pácienseknek is tudjuk kezelni a fogát, akiket a fogorvos ébren nem tudna kezelni. Garantált fájdalommentesség altatásban.

           

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 20/ 2434175

H-P: 9-20

www.altatasos-fogaszat.hu

 

2013 január 7- és 20-a között a szolgáltató nem elérhető!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1141 Budapest, Németpróna utca 41/A
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére