Mai­Kupon

Kategóriák

AMP egészségügyi vizsgálat 117 paraméterre vonatkozóan és 3 D-s számítógépes szívdiagnosztikai vizsgálat orvosi konzultációval, kiértékeléssel 24000 Ft-ért! Foglald le kuponodat 6000 Ft-ért!

 - Egészség kupon
Eredeti ár:40 000 FtElőlegben fizetendő:6 000 FtTeljes ár:24 000 Ft40% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az AMP vizsgálat egy csúcstechnológiát képviselő készülékkel történik, mely egy vérkép- és metabolit analizátor. A véráramlás sebességén keresztül 117 paramétert mér, (gyomor, máj, vese, bélrendszer, agy, tüdő, szív), melyek alapján az orvos egy pontos képet kap az általános állapotról. A fájdalommentes szívdiagnosztikai vizsgálat HeartVou rendszerrel történik, mely világszínvonalat képvisel a szívvizsgálat terén! A vizsgálatot orvos végzi el, majd kiértékeli az eredményeket és a kapott eredmények tükrében konzultál a pácienssel! A vizsgálat összeségében 12 orvosi szakterületről ad leletet, amely kórházi kivizsgálás esetén 1 hónapig tartana.


Számítógépes szívdiagnosztikai vizsgálat HeartVue: A hagyományos EKG a páciensek kevesebb mint a harmadánál szűri ki a szív komoly kóros elváltozásait, ezzel szemben a HeartVue rendszer 90 – 95%-ra növeli a szívbetegségek meglétének korai felismerését!

 Milyen szerveket vizsgál az AMP készülék? Szív-és érrendszer, máj, agy és központi idegrendszer, máj, vese, csontritkulási hajlam, vér és vérképző szervek, immunrendszer állapota. Az állapotfelmérést végző program nem csak a meglévő betegségeket mutatja ki a központi idegrendszer, a szív és érrendszer, a belső szervi és mozgásszervi, vérkeringési, anyagcsere valamint daganatos és egyéb megbetegedésekre vonatkozóan, hanem az azokra való hajlamosságot is. 

 

Az AMP vizsgálat több mint 95%-os pontossággal felméri a szervezet teljes állapotát a hagyományos vizsgálatokkal szemben. Az alkalmazott program, nem csak a meglévő betegségeket mutatja ki: a központi idegrendszer, a szív és érrendszer, a belszervi és mozgásszervi, vérkeringési, anyagcsere valamint daganatos és egyéb megbetegedésekre vonatkozóan, hanem az azokra való hajlamosságot is. A vizsgálat előnyei: non-invazív (vérvétel nélkül, fájdalommentes), azonnali orvosi értékelés. A vizsgálat 6 percet vesz igénybe, majd ezt követi az orvos által végzett kiértékelés. Az egészségállapot ellenőrző program a menedzserszűrésnél ötször, a munkaalkalmassági egészségállapot felmérésnél pedig tízszer több szempont vizsgálatát végzi el, és ad képet testünk egészségi állapotáról.

 

Számítógépes szívdiagnosztikai vizsgálat - HeartVue: Kevesebb mint két perc alatt (ruhalevétel nélkül) felméri a szív funkcionális állapotát, komputeres kiértékelés után a szív „képének” 3-Dimenziós megjelenítésével. A módszer lehetőséget nyújt különböző betegségek korai stádiumban való kimutatásához: Pl: artériás magas vérnyomás a szívben, szívizom elfajulás,megvastagodás, szívgyengeség, szívelégtelenség, fokozott keringés, oxigénhiány miatt kifejlődött szívbetegség, kamrai megvastagodás, szívizom-meszesedést okozó régi szívinfarktus, szívinfarktus. A módszer érzékenysége 90%, specifikációk esetén is 75%-nál magasabb. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetés szükséges a doktornővel az alábbi telefonszámon: +36 70/977-3130 vagy +36 70/392-3508. E-mail cím: dfgyt7@gmail.com


A vizsgálatokat, konzultációt és kiértékelést Dr. Farkas Gyöngyi végzi.


A vizsgálat az alábbi címen vehető igénybe: 1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 58. A vizsgálat helyszíne: Szilber Szalon (földszint).


Amennyiben szeretne eltérni az előre egyeztetett időponttól kérjük, hogy azt a vizsgálat ideje előtt legalább 24 órával tegye meg a szolgáltató felé, ennek elmaradása esetén a kupont beváltottnak tekinti a szolgáltató.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Dr. Farkas Gyöngyi
Cég
Szilber Szalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 58.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére