Mai­Kupon

Kategóriák

AMP egészségügyi vizsgálat 117 paraméterre vonatkozóan és fájdalommentes melldiagnosztikai vizsgálat orvosi konzultációval és kiértékeléssel 24000 Ft-ért! Foglald le kuponodat 6000 Ft-ért, a fennmaradó 18000 Ft-ot pedig fizesd később a szolgáltatónál!

 - Egészség kupon
Eredeti ár:40 000 FtElőlegben fizetendő:6 000 FtTeljes ár:24 000 Ft40% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az AMP vizsgálat egy csúcstechnológiát képviselő készülékkel történik, mely egy vérkép- és metabolit analizátor. A véráramlás sebességén keresztül 117 paramétert mér, (gyomor, máj, vese, bélrendszer, agy, tüdő, szív), melyek alapján az orvos egy pontos képet kap az általános állapotról.  A vizsgálatot orvos végzi el, majd kiértékeli az eredményeket és a kapott eredmények tükrében konzultál a pácienssel! A vizsgálat összeségében 12 orvosi szakterületről ad leletet, amely kórházi kivizsgálás esetén 1 hónapig tartana.

 

Melldiagnosztika: A doktornő által alkalmazott eszköz működése az elektromos vezetőképességen alapul. Ezért nemtől függetlenül a lakosság legszélesebb körében alkalmazható, mellékhatás nélkül. A mellről 3 dimenziós képet ad azonnal. Az esetleges eltérésről azonnal konzultálhat az orvosával. Kiválóan alkalmas a csomók, ciszták, elváltozások észrevételére. Milyen szerveket vizsgál az AMP készülék? Szív-és érrendszer, máj, agy és központi idegrendszer, máj, vese, csontritkulási hajlam, vér és vérképző szervek, immunrendszer állapota. Az állapotfelmérést végző program nem csak a meglévő betegségeket mutatja ki a központi idegrendszer, a szív és érrendszer, a belső szervi és mozgásszervi, vérkeringési, anyagcsere valamint daganatos és egyéb megbetegedésekre vonatkozóan, hanem az azokra való hajlamosságot is. 

 

Az AMP vizsgálat több mint 95%-os pontossággal felméri a szervezet teljes állapotát a hagyományos vizsgálatokkal szemben. Az alkalmazott program, nem csak a meglévő betegségeket mutatja ki: a központi idegrendszer, a szív és érrendszer, a belszervi és mozgásszervi, vérkeringési, anyagcsere valamint daganatos és egyéb megbetegedésekre vonatkozóan, hanem az azokra való hajlamosságot is. A vizsgálat előnyei: non-invazív (vérvétel nélkül, fájdalommentes), azonnali orvosi értékelés. A vizsgálat 6 percet vesz igénybe, majd ezt követi az orvos által végzett kiértékelés. Az egészségállapot ellenőrző program a menedzserszűrésnél ötször, a munkaalkalmassági egészségállapot felmérésnél pedig tízszer több szempont vizsgálatát végzi el, és ad képet testünk egészségi állapotáról.

 

Fájdalommentes melldiagnosztika: A vizsgálatot a doktornő MEIK típusú komputeres géppel végzi, mely teljesen fájdalommentes és veszélytelen mert a doktornő által használt készülék rádióaktív sugarak nélkül diagnosztizálja a mell állapotát. Terhesség és szoptatás idején is alkalmazható. Mindenki számára elérhető és gyors. Implantátummal rendelkező hölgyek is teljes biztonsággal igénybe vehetik a vizsgálatot, hiszen a hagyományos mammográfiával szemben itt nem kerül a mell összepréselésre. Objektív, számítógépes ábrázolás. 90%-os pontossággal kimutathatók az elváltozások. A kapott eredmények alapján az orvos azonnal kiértékeli a látottakat. Az első menstruáció megjelenésétől végezhető. Ne feledje, hogy a korai stádiumban lévő rákos elváltozás felfedezése életet menthet! 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetés szükséges a doktornővel az alábbi telefonszámon: +36 70/977-3130 vagy +36 70/392-3508. E-mail cím: dfgyt7@gmail.com

 

A vizsgálatokat, konzultációt és kiértékelést Dr. Farkas Gyöngyi végzi.

 

A vizsgálat az alábbi címen vehető igénybe: 1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 58. A vizsgálat helyszíne: Szilber Szalon (földszint).

 

Amennyiben szeretne eltérni az előre egyeztetett időponttól kérjük, hogy azt a vizsgálat ideje előtt legalább 24 órával tegye meg a szolgáltató felé, ennek elmaradása esetén a kupont beváltottnak tekinti a szolgáltató.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Dr. Farkas Gyöngyi
Cég
Szilber Szalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 58.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére