Mai­Kupon

Antiacne + Mikrodermabrázió 2 kezelésből álló kúra + a svácji Bió krém csomag ára 18 500 Ft helyett 7 400 Ft-ért. Acnes, pattanásos, mitesszeres problémás bőr megoldása!
A szép bőrért kuponja.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az Acne, pattanásos bőr nem csak tini kórban keserítheti meg az életünket. Sokan abban a tévhitben vannak, mivel zsíros a bőrük a faggyúmirigy túltermelődés miatt, hogy a bőrt szárítani kell, nem krémezik mert attól azt hiszik még zsírosabb lesz. Nos, ettől a tévhittől rosszabbá válik a helyzet. Ha bőrünk vízhiányosabbá válik, védekezés képen annál több faggyúmirigyet fog termelni, ezért ha a megfelelő hatóanyaggal kezeljük bőrünket ami könnyedén felszívódik, gyulladáscsökkentő krémeket használunk éjszakára a bőr folyamatosan javulást fog mutatni, természetesen a megfelelő kezelések, tisztítások  mellett és csökkenni fog a faggyútúltermelés is. A kezelés közben, ingyen tanácsokkal látjuk el.  Ha szükségesnek látjuk az  orvosa felkeresését vagyis gyógyszeres kezelést is javaslunk, illetve úgy látjuk, hogy esetleges a szervezetben gyulladás okozhatja a problémát javasolni fogjuk, hogy keresse fel orvosát és mi mellette szívesen működünk együtt, hogy a bőrén javítsunk és a hegeket is eltüntessük.Az Acne, pattanásos bőr nem csak tini kórban keserítheti meg az életünket.

Kórtól függetlenül, hormonok, gyógyszerek, stresszes életmód, genetikai örökletesség, nem megfelelő táplálkozás, emésztési problémák is okozhatják.

Sajnos előfordul, ha nagyon rossz lesz a helyzet, hogy erős gyógyszeres kezelés szükséges, hogy ez a bőr gyulladási folyamat megállítható legyen, de kezelés minden képen szükséges, mivel az acne sajnálatos módon hegesedéssel gyógyul, a nem szakszerű nyomkodással jobban elfertőződik, heges, pigment foltossá válik  a bőr. Vannak egyes faggyúciszták amiket nem szabad nyomkodni, megfelelő gyógy anyagokkal kell kenni és megvárni a visszahúzódását.

 

1, alkalommal:

A kezelés menete:

-     A bőr alapos letisztítása, speciális lemosóval, tonikkal

-     Mikrodermabráziós kezelés

amivel az elhalt hámréteget lecsiszoljuk. A gyémántfejes készülék vákummal működik, aminek erőssége szabályozható.

Kíméletesen porszerűen lecsiszolja a bőrt, kitisztítja a pórusokat. A vákuum egyes      comedokat, mitesszereket, faggyúmirigyeket, pattanásokat kitisztít. A kezelés után pár nappal követően sokkal könnyebben lehetőségünk van az arctisztításra, mivel az elhalt réteg eltávolítása után, könnyedén kitisztíthatóvá válik gőzölést követően a nyomkodás kevésbé fájdalmas, továbbá a gyógy hatóanyagok könnyebben és jobban felszívódnak a bőrbe.

-        Vio kezelés

-        Svájci bió gyulladáscsökkentő pakolás, és gyulladáscsökkentő krém

2. alkalommal:  ( 5-10 napon belül az 1. kezelést követően )

kezelés menete:

-     A bőr alapos letisztítása, speciális lemosóval, tonikkal

-      Peeling ( arcradírozás )

-     Gőzölés ozonos vaporral ( ioncserélt dúsított vízzel )

-     A gőzölést kővetően, miután a pórusok megnyíltak, a bőr kellőképpen felpuhult, 

  nyomkodással, illetve szükség esetén comedó nyomóval  távolítjuk el a comedokat illetve

  mitesszereket, ill. milliumoknál. Szükség esetén steril tűt is használunk amit bemutatunk..

-     Bőr kíméletes fertőtlenítése Vióval, ami többek között helyreállítja a ph értéket, csökkenti a faggyúmirigy túltermelődést, felgyorsítja a regenerálódást és gyulladáscsökkentő hatása is nagyon kedvező a problémás bőr számára.

-    Speciális gyulladáscsökkentő, nyugtató pakolás

-    Gyulladáscsökkentő krém bemasszírozása

A mikrodermabrázió  hatékony az alábbi  problémákra:

 • Acne hegekre
 • Pattanásos, mitesszeres bőrre
 • Pigment hibákra
 • Faggyúmirigy túltermelődésre
 • Tág pórus
 • Öregségi foltokra
 • Sebhelyekre
 • Himlőből visszamaradt mélyedésekre
 • Műtéti hegekre
 • Fény és nap okozta károsodásokra
 • Dohányzás okozta bőrszínváltozásra
 • Kelloid kezelésként
 • Bőrfiatalításra
 • Durva, érdes tapintású bőr esetén

és bármilyen problémás vagy károsodott bőr kezeléseként.

A Vio-val fertőtlenítjük a bőrt, felgyorsítjuk a regenerálódást, szabályozza a faggyúmirigy termelődést, pórusokat összehúzó hatás.

 

Szakmai háttér:, a szalonról:

10-15 éves gyakorlattal és díjnyertes kvalifikált szakemberek várják megszépülni vágyó vendégeiket gyógyteákkal, kávéval. A szalon tulajdonos 15 éves gyakorlattal rendelkező kozmetológus, kozmetikus, sminktetováló, sminkmester. 14 éves külföldi  ***** nevezetes Spa Hotelek referenciával és külföldön oktatási referenciákkal, számos Svájci Diplomákkal, Oklevelekkel rendelkezik. A kezeléseket a szalon kvalifikált több okleveles, díjnyertes munkatársai a tulajdonos által betanított  svájci módszerrel végzik. A szalon 4 kezelőkabinnal rendelkezik,  professzionális Svácji Bió anyagokkal dolgozunk, több fajta

Korszerű, Elektrokozmetikai kezelésekkel, eljárásokkal dolgozunk.

A probléma súlyosságától függően a kúra megismételhető.  Egy fő  2  akciós antiacne csomagot is felhasználhat és 2 kezelést ajándékozhat. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

telefonos bejelentkezés szükséges az alábbi nyitva tartási időben: 06  30  9611030

Nyitva tartás:

Hétfő, kedd, csütörtök: 10.00 – 18.00 -ig

Szerda és péntek.        10.00 – 20.00 –ig

Szombat:                        9.00 – 14.00-ig

Időpont lemondás, késés esetén:

Időpont lemondását kérjünk min. 24 órával megelőzően jelezze, ellenkező esetben a kezelést elveszíti. Késés esetén, a kezelés idejét kell lecsökkentenünk, mivel az időben érkező vendégeket nem áll módunkban megvárakoztatni. Kérjük vegye figyelembe a kupon felhasználási határidejét, mivel lejárat után nem áll módunkban időpontot adni.  Megértésüket köszönjük!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes. A kupon a felhasználási határidő után nem felhasználható.

Könnyen megközelíthető Bkv és gépkocsival egyaránt. Ingyen parkolás a szalonnal szemben !

51 ,52 villamos megállók a közelben , 35 , 23 , 23 E , 66 , 66 E ,148 , 151-es buszmegállók pár méterre

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kunu Terézia
Telefon
Szolgáltatás helye
1203 Budapest, Török Flóris utca 63
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére