Mai­Kupon

ANTIOXIDÁNS, SEJTREGENERÁLÓ ÖREGEDÉSGÁTLÓ arckezelés 7400Ft helyett 2960Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Bőröd még mindig,száraz,fakó és élettelen? Gyors segítségre van szükséged? Itt a segítség,fantasztikus áron!Arcodnak is szüksége van a nagytakarításra! Nem csak felületi tisztításra,hanem egy kötőszöveti mélytisztításra is. A kötőszövetben lerakódott salakanyagok szelíd kivezetésével fellélegzik bőröd és a különleges hatóanyagok a mélybe jutnak.
Ezután a kényeztető arcmasszázs  nem csak az érzékeidnek de sejtjeidnek igazi élményt nyújtanak. A masszázskrém magas hatóanyag tartalma /EVIT/  a természetes UV szűrő,az antioxidánsok, az acerola kivonat magas C vitamin tartalma leköti, megsemmisíti a sejteket roncsoló szabadgyököket, rugalmasítja, feszesíti, táplálja a bőrt. Különleges olajakkal gátoljuk a bőr öregedését. A záró szérumgel pakolás nem csak anti-aging hatásánál fogva igazi ajándéka bőrödnek, de folteltávolító hatása is van.

Kezelési idő 60 perc

A kezelés kúraszerű alkalmazása kifejezetten ajánlott a tavasztól-őszig tartó magas UV tartalmú sugárzás káros hatásainak ellensúlyozására.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. július 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Mindenki egy kupont vehet és egyet ajándékba.

Helyszín : júniusban Bajcsy Zs 43, júliustól 1065 Bp.Lázár utca 9.

A kupon beváltásához időpontegyeztetés szükséges a 06309324058-as telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
HolisticBeauty
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky u. 43.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére