Mai­Kupon

Ápolt, szép körmök: Gél lakkozás: 3 500 Ft helyett csak 1 750 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Kedves lányok! Tudjátok, mi az, amit egy férfi mindig megnéz egy hölgyön? Oké, a mellek után. A fenék után. A szemek után... Ha hiszitek, ha nem: a kezek bizony rajta vannak a toplistán. A kezek nem hazudnak.  Az arcon lehet ráncfelvarrni, a melleket kitömni, a zsírt leszívni, de a kezek mindig elárulják, mennyi idős, mennyire fiatalos, milyen ápolt gazdájuk.Hiába jelensz meg szépen, csinosan, frissen sminkelve, szálldosóra mosott hajjal a legszebb ruhádban, ha a kezed nem ápolt! 
A töredezett körmök, beszakadt bőr, lepattogzott körömlakk apróságoknak tűnnek, de egy szempillantás alatt tönkretehetik megjelenésünket – no meg mindazt a rengeteg időt, amit önmagunk kicsinosítására fordítottunk.

Persze a rendszeres manikűr rengeteg nyűggel jár: én például nem kifejezetten szeretem reszelgetni, formázgatni, de a legrosszabb az egészben: lakkozni. 
Nem vagyok túl ügyes, ezért a jobb kezemen több lakk jut az ujjaimra, mint a körmökre, napokig furcsán néz ki a kezem, aztán mire kezdeném megszokni, már pattog is le. Pedig annyira szeretnék szép körmöket...

Ismerős érzés?

Ha az ember lányának nincs ideje, vagy tehetsége állandóan körmöcskéivel foglalkozni, még mindig elmehet a manikűröshöz és építtethet magának egy tökéletes kézfejet, de általában ez is csak az első mosogatásig tart. 
Arról nem is beszélve, hogy a hatalmas karmokat időbe telik megszokni, addig viszont reszketünk minden billentyűzettől, orrfújásról, hogy ennél intimebb dolgokról ne is beszéljünk. :-)
Az ideális köröm természetes hosszúságú, ápolt, önlakkozó, és színére nézve hosszan tartó!

Ezt most majdnem megvalósítjuk neked: magát ugyan nem fogja kifesteni, de minden másban tökéletesen megfelel az elvárásoknak.

Ezzel a kuponnal  zselés lakkozás található: vagyis nem kell neked vacakolni vele, megoldja más. :-) 

professzionális zselés lakk jobb, mint amit otthon kenegetünk magunknak, hiszen akár három hétig is hibátlanul, lepattogások nélkül ékíti ujjainkat, nem kell ölünkbe rejteni sem randin, se munkahelyen. 
Véget ért a titokban gépelés, mutogasd nyugodtan kezeidet!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos egyeztetés szükséges: 20 / 3226081 vagy 20 / 9810329 vgy 061/ 2674915

H: 7-13 30

K, CS: 8- 16 30 SZ: 7- 16 30

P: 8- 12 30

Cím: 4-es kapucsengő! Földszint 2

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zsuzsi Köröm Szalon
Telefon
Szolgáltatás helye
1085 Budapest, Mária utca 18
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére