Mai­Kupon

Kategóriák

Arc és frissítő dekoltázsmasszázs választható testkezeléssel 5.990 Ft helyett 2.290 Ft-ért Zuglóban! A kényeztető masszázs mellett az alakod is formába hozzuk fagyasztással, lipolézerrel, kavitációval vagy izom stimulációval!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Kényeztesd magad egy igazi csajos kuponnal!

Arc és dekoltázs masszázs tisztító radírral és alakformálás választható testkezelő gépekkel.

Amíg az arcod frissül, szépül addig a tested is formásodik! Egy kis kényeztetés minden Nőnek jár!Az arc radíros letisztítása után profi kozmetikus igazi arc és dekoltázs masszázsban frissíti fel a bőröd.

A kiválasztott testkezelő gép pedig 30 percig formálja az alakod.

Az alábbi kezelések közül választhatsz: kavitáció, lipo lézer, cryolipolízis vagy izomstimuláció, mely kíméletlenül tünteti el a feleslegessé vált zsírpárnákat a testedről!

Kavitációs Zsírbontás :(ultrahangos) zsírbontás (has, csípő, fenék, comb, kar) gyors és tartós zsírréteg eltávolítás. 

A kavitációs zsírbontás hatása tartós, ugyanis végleg lebontja a zsírsejteket! Az ultrahangos zsírbontás közvetlenül a kezelt területen található zsírsejtekre hat. A zsírbontás helyét magunk választjuk ki, így pontosan azt a testrészünket formálhatjuk, ahol a legzavaróbbak a zsírpárnák (pl. has, belső combok, fenék). Mindezek mellett attól sem kell tartanunk, hogy nem kívánt helyről (pl. melleinkről) fogynánk, ami diéta esetén sajnos megtörténhet. 

Lipolézer

A Lipolézeres kezelés teljességgel fájdalommentes. A Lipolézer alacsony frekvenciájú lézer technológiát már több mint 30 éve használják az orvosbiológiában A lipolézer alacsony szintű lézer energiát bocsát ki, a zsírsejtek sejtfala áteresztővé válik és ennek következtében kiáramlik a sejtben tárolt zsír. Így a zsírsejtek mérete nagymértékben csökken. Ez a folyamat nem érinti a körülvevő sejteket, úgy mint a bőrt, ereket, perifériás idegeket. A trigliceridek kifolynak az áteresztővé vált sejtfalon és a sejtközi térbe jutnak, ahonnan a test természetes anyagcsere folyamata során jutnak ki a szervezetből. A lipolézer egy 30 perces kezelés alatt 40-60g zsírt old fel, mely 400-500 kalóriát jelent. Az eredmények általában már az első kezelés után mérhetőek. A lipolézer a bőrközeli puha zsírt célozza. A lipolézer ezen felül a bőrt is feszesíti, a 650nm hullámhosszú vörös lézerfény kollagénserkentő hatásának köszönhetően. Egyszerre több terület kezelhető: has, csípő, külső comb, belső comb, fenék, felkar.

A cryolipolízis egy beavatkozást nem igénylő eljárás, mely fájdalommentesen és hatékonyan szabadítja meg a nem kívánt zsírrétegtől azokat a területeket, melyek mozgásnak, diétának ellenállnak.

A zsírpárnákat eltünteti a hasról, oldalakról, hátról, és egyéb testrészekről.

A technológia a kijelölt zsírsejtek lehűtésével a zsírsejteket úgy bontja le, hogy a környező szövetek nem sérülnek.

Ez a hűtési folyamat stimulálja a zsírsejtek természetes lebontását, mely a kezelés után még hónapokig folytatódik.

Izomstimuláció:

Az ingeráram kezelésnél cél az izmok passzív tornáztatása. Ezzel a módszerrel, olyan izomcsoportokat is meg lehet mozgatni, melyeket aktív tornával is csak nehezen és nem különválasztva tudunk. Márpedig az alakkorrekció szempontjából lényeges, hogy csak a kellő izmok erősödjenek. Nagy előnye még az aktív tornához képest, hogy nem kíván teherbíró képességet,amely hiánya általában lehetetlenné teszi az aktív torna eredményességét. Nagy különbség még, hogy nem jön létre fáradtsági érzet és izomláz. Anyagcsere gyorsító hatása miatt, méregtelenítésre, salakanyag eltávolításra is alkalmas,kiváló cellulit kezelésre.

 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. április 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés szükséges!

Ha a bejelentkezett időpontra nem tudsz eljönni és nem jelezted előtte 24 órával, akkor a kupon arra az alkalomra elveszik.

A Viktória Szalon könnyen megközelíthető az M3-as bevezető szakaszánál autóval és a belvárosból 74-es trolibusszal egyaránt.

Ingyenes parkolási lehetőség a Szalon előtt.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Viktória Szalon
Cég
Piroch Andrea E.V.
Telefon
Szolgáltatás helye
1142 Budapest, Ungvár u.17.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére