Mai­Kupon

Kategóriák

Arcfiatalítás: 2 alkalmas rádiófrekvenciás hyaluronsavas arcfiatalító kezelés + szemkörnyék ápolás + 15 perces arcmasszázs. 1 alkalom/ 45 perc: 14 000 Ft helyett 2 990 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Vedd fel a küzdelmet a ráncokkal szemben hatékonyan, a Hyaluronsav erejével és a rádiófrekvenciás bőrfeszesítés segítségével! A kezelés eredményeként a bőröd feszesebbé válik, a kontúrok emelkednek, a tág pórusok összeszűkülnek.Az arcon és dekoltázson megjelenő apró és mélyebb ráncokat okozhatja genetikai hajlam és az életmód is. 30 éves kor felett már érdemes odafigyelni a bőr és a ráncok állapotára és minél előbb elkezdeni a megelőző kezeléseket, illetve a kialakult ráncok elmélyülését megakadályozni. Ez hosszútávon biztosítja azt, hogy megőrizd bőröd fiatalságát, rugalmasságát.

 

hyaluronsav egy természetes poliszacharid, amely minden szövetben megtalálható és ott a szintézise vagy bejuttatása után pár nap alatt lebontódik. Ez a kis titokzatos sav felelős többek között a csont, porc, bőr és izom rugalmasságáért, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért. A hyaluronsav a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva az adott szerv, így a bőr rugalmasságát és feszességét is. Anyagának konzisztenciája és szövetbarát jellege ad lehetőséget arra, hogy kozmetikai kezelésekhez magas hatásfokkal használják.

A kezeléssorozat részét képezi a rádiófrekvenciás bőrfeszesítés, mely hatására javul az ernyedt bőr tónusa, növekszik a bőr rugalmassága és fénye, feszesebbé válik, a kontúrok emelkednek az arcon és a testen, javul a szem alatti táskák, sötét karikák és az aknés hegek állapota.
A kezelések teljesen fájdalommentesek és olyan hatékonyak, hogy már az első kezelés után is látható a klinikai eredmény.

A hyaluronsav és a rádiófrekvenciás feszesítés elért hatása tartós, a kezelés után a kezdődő finom ráncok kisebbek, a bőr telt és hidratált, üde színűvé válik! 


Az arcmasszázs:

még hatékonyabban bekerülnek a bőrbe a hatóanyagok, a bőr még feszesebbé válik. 

 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. január 12-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

H-P 07-20 ig,SZ:07-14 ig,

Cím: Mark Centerben 1 em 5

Bejelentkezés: 06-30) 667-0992(06-70) 628-0390

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Fitt-Flabox stúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Teréz krt 46.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére