Mai­Kupon

Arcfiatalitás tűszúrás és szike nélkül! 3 az 1-ben kezelés luxushatóanyagokkal és professzionális ultrahangkezeléssel 14500 Ft helyett csak 2900 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Minden korosztálynak! Minden bőrtipusra!Szánj magadra egy fél órát! Nem fogsz hinni a szemednek! Bőröd feszes és fiatal lesz! Te is keresed a fiatalság titkát? Sajnos  még nem találták meg! De már számos tudományos felfedezés van a birtokunkban, ami segit az idő múlását leküzdeni!Arctisztitás után luxus szinvonalú hatóanyagokat tartalmazó szérummal kezeljük bőrödet! Amit  egy professzionális ultrahang segitségével masszirozunk be! Már az első kezelés után azonnal látható a hatása. Arcod kontúrja megemelkedik, bőröd kivirágzik, éveket fiatalodhatsz percek alatt! Az ultrahang hullám több milliméter mélyen hatol a bőrbe és ott fejti ki hatását! Sikerének titka, hogy a vizben és zsirban oldódó hatóanyagok is tökéletesen felszivódnak! A bőr anyagcserefolyamatai fokozódnak! A sejtek oxigén és tápanyagellátása növekszik! Fokozza a méreganyagok ürülését! Bőröd feszes és fiatal lesz! A kezelés harmadik lépése egy kellemes arcpakolás, hogy a megszerzett fiatalság meg is maradjon! Kúraszerű kezeléseknél akár 10 évvel fiatalodik a bőröd! Hialuronsav? 24 karátos arany? Vagy a természetes növényi szérumok? Többféle hatóanyag közül is választhatsz! Próbáld ki mindet! Egy kis hétköznapi wellness mindenkinek jár!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a +3620/437-7591-es számon.

Szolgáltató: Arany Testkozmetika
cég: Arany Testkozmetika
Szolgáltatás helye: 1148 Budapest Bolgárkertész utca 11/a fszt/3.

Az üzlet nyitvatartása hétfőtő péntekig 8.00-20.00 óráig!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Arany Testkozmetika
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1148 Budapest, Bolgárkertész utca 11/a fszt/3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére