Mai­Kupon

Arctisztítás masszázzsal, szemöldökigazítással és szempilla vagy szemöldökfestéssel 8000Ft helyett 2990Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A tengervíz és az algák összetétele rendkívüli módon hasonlít a vérplazma összetételéhez. Ez a hasonlóság biztosítja a testünkben megidézett pozitív változást, míg a természetes ozmózis jelensége a sejtmagba való bejutást garantálja. Különleges gonddal gyűjtjük be az algákat, hogy megóvjuk és garantáljuk az aktív hatóanyagok erejét és minden előnyét a gyártás során. Az óceánok és a különböző gazdagságuk bűvöletében az Algotherm csapat megbirkózott a kihívással, hogy az első olyan márka legyen a tengeri kozmetikumok terén, ami parabén- és phenoxyethanolmentes termékeket alkot. Végül az Algotherm termékeket tolerancia és hatékonysági teszteknek vetették alá független laboratóriumokban, hogy garantálni tudják az átlátható és megbízható eredményeket. Ezek a tesztekgarantálják a termékeink biztonságát és minőségét. A termékek dermatológiailag teszteltek. Az aktív hatóanyagaik 100%-ban tengeri és növényi eredetűek. A kezelést Hölgyeknek, Férfiaknak, Tiniknek egyaránt ajánljuk.

Az arckezeléshez alapból 1O perc arcmasszázs jár, de mi most 2O percet adunk!

-Alapos Bőrdiagnosztika után,

-Az Arc bőrt letisztítjuk arctejjel, a sminket speciális sminklemosóval.

-Érzékenységétől függően enzimes vagy mechanikai peeling segítségével eltávolítjuk az elhallt hámsejteket, amit szükséges tonizálni,hiszen ezzel állithatjuk vissza a bőr ph-ját.

-Ha a bőrt előkészitettük,kezdőthet a gőzölés,ioncserélt vízzel történik, kiegészítésként használhatunk aromaterápiás illóolajokat is.

-A gőzőlés ideje alatt relaxáló arcmasszázs, kontraindikáció: a pubertáskor, Rozacea, aknés- gyulladt bőr. 20-30 perc gőzőlés után, a bőr kellőképpen felpuhult a porusok kitágultak, steril kendő segítségével,nagyitós lámpa használatával távolítjuk el a miteszereket, milliumoknál, avagy grizeknél steril tűt használunk.

-A tisztítást követően, fertőtlenítjük a kezelt felületet, nyugtató, gyulladáscsökkentő pakolást teszünk, érettebb bőr esetében mélyebben hidratáló krémpakolást, fiatalító, ránctalanító szérumokat, miután a bőrbe juttattuk a megfelelő hatóanyagokat pórusösszehúzó,esetleg faggyúműködést szabályozó mélytengeriszap és zöldalgás pakolást teszünk, zárásként bőrtípusnak megfelelő krémmel hidratálunk, lehetőleg csökkentse a bőrpírt, mattitó hatású és vizes állagú legyen.

Plusz Szemöldökigazítás és festés!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 06305973775-ös telefonszámon.

Aki 24 órán belül nem mondja le az időpontot az elveszíti a kupont!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Elvira Szépség Kft.
Telefon
Szolgáltatás helye
1072 Budapest, Rákóczi út 26
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére