Mai­Kupon

Átfogó szűrővizsgálat 3 budapesti helyszínen! Arteriográf érrendszer vizsgálat, vérvitalitás mérés, vércsoport szerinti étrend és diétás életviteli tanácsadás, most 8500 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Előzze meg az érrendszeri betegségek kialakulást szervezetében egy komplex szűrővizsgálati csomag segítségével!

Most a csomag segítségével meghatározzák artériás életkorát, a vérvitalitás mérés egyik legnagyobb előnye pedig az, hogy értesülhet olyan problémáról is, ami a szövetekben, szervekben még nem jelent meg, de a vér változásai már jelzik. Így idejében meg lehet előzni a különböző betegségeket. 

A kapott eredmények tudatában összeállítanak az Ön részére egy teljesen személyre szabott étrendet és életviteli programot!Mi is az Arteriográf érrendszer vizsgálat lényege? Az arteriográf vizsgálat során meghatározzák az artériás életkort. Az Arteriográf szűrés hasonlít a vérnyomásméréshez, teljesen fájdalommentes. A karra rögzített mandzsettával a készülékhez kapcsolódva mérik a pulzushullámot, melyet a számítógép kiértékel. Ez a vizsgálat néhány percig tart csupán, és fontos leletet ad az érfal funkciójáról, állapotáról: összehúzódott ”stresszes„ vagy kitágult, normál állapotban van-e. Mérhető a főütőér rugalmassága illetve merevsége is. De a szív munkájáról, állapotáról is tájékoztatást ad. Ez a vizsgálat az artéria rugalmasságát mutatja meg. Az érelmeszesedés és az életkor emelkedése következtében az érfal rugalmassága csökken. Ennek kimutatására és az érfal jelenlegi állapotát lehet megtudni a vizsgálat során. Hatékony, mivel ez a módszer az érrendszer korai öregedésének kimutatását is alkalmas.

Miért hasznos az vércsepp-vitalitás vizsgálat? Lehetővé teszi az anyagcsere egyensúlyi állapotának meghatározását a szervezetben. Kikövetkeztethető általa az immunrendszer állapota, a szabadgyökök okozta károsodás mértéke, a vitaminellátottság, a toxikusság mértéke, a szervezet sav-bázis és ásványi anyag egyensúly zavarai és nem utolsósorban gombák és paraziták jelenléte. A video mikroszkópos analízist követően a vér sötétlátóteres vizsgálata még pontosabb képet ad. (Ön egy monitoron mindent láthat 1.800-szoros nagyításban ami a vérében zajlik!) A vér mint, mikrorendszer minden információt tartalmaz az egész szervezetről. A sötét háttér előtt a fluoreszkálóan világító vérösszetevők látványosan mutatnak rá a szervezet rosszul működő területeire, funkcióira.

Tegyen Ön is szíve egészségéért és amennyiben szükséges akkor szakemberek útmutatója segítségével változtason életvitelén! Ne feledje, hogy az érelmeszesedéses betegséget a közepes és nagy verőerek (artériák) falának megvastagodása (atheroma) jellemzi, amely a véráramlás csökkenését vagy teljes érelzáródást okozhat. A betegség már fiatal korban kezdődhet, de a tünetek általában csak közép- és idős korban jelentkeznek. 

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Fényterápia és Természetgyógyász Központok címei: 

1196 Budapest (Kispest), Fő u.99. Nyitva: H-P:10-16 (Laser terápia)
1181 Budapest (Pestlőrinc) Üllöi út 511. Nyitva: H-P:10-18 (Pulzáló mágnes terápia)
1154 Budapest Palota) Baksay Sándor u. 22  Nyitva: H-Szo. 10 - 18 (Laser terápia)
Előzetes időpont egyeztetés és bejelentkezés szükséges mind a három helyszínre. Bejelentkezéshez kérjük, hogy hívja az alábbi telefonszámokat: 06 20 561-9841, 06 20 941-3562

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Premed Prevenció és Medicina Közhasznú Egyesület
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1196 Budapest, Fő utca 99
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére