Mai­Kupon

AURA-SOMA (lélekgyógyászat) most 50%-os kedvezménnyel 3990Ft-ért az Akvamarine Gyógyászati Központban!
A színek segítségével együtt feltárjuk azokat az érzelmi blokkokat, melyek gátolnak abban, hogy elengedd a fájdalom zsírpárnáidat.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Fogyj szín,-és lélekterápiával!
A színek segítségével feltárjuk azokat az érzelmi blokkokat,melyek gátolnak abban,hogy elengedd a fájdalom zsirpárnáidat.Abban a pillanatban ahogyan tudatosan TE irányitod az érzelmeidet és nem a megszokott szokásrendszerek irányitanak Téged rendeződik a tested.

Az Egyensúly üvegek lelkünk tükrei, lehetőségek hogy felismerjük önmagunkat, és ezzel az ismerettel gyógyítsunk és gyógyuljunk. Vicky ezeket az olajokat az ő "ékszereinek" nevezte, csodálatosan vonzó erejük miatt.

Szalonunkban aura-soma konzulens dolgozik Szikora Istvánné /Ica/ személyében.
Eddigi működésünk során, elsősorban a testkezelések voltak előtérben, melyek a fizikai test tüneteit, problémáit célozták meg, s segítettek azok javulásában.

A kezelések során mindig szembekerültünk azzal, hogy a fizikális tünetek mögött lelki, pszichés okok húzódnak meg. Ezeknek az okoknak, érzelmi blokkoknak feloldására kitünően alkalmazható az aura-soma.
Amióta megtanultuk ezt a módszert, azóta tudunk egy személyiség egészére: test-lélek-szellem harmónikus müködésére hatni.

Ez a módszer lélekterápia.
A módszer lényege abban áll, hogy szinek kiválasztásával - mely az éppen akkori pillanatnyi lelkiállapotunkat tükrözi közelebb kerülhetünk önmagunkhoz, jobban értve önmagunkat, tudatosságunk fejlesztésével egyre harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb életet élhetünk, segítségével felismerhetjük azokat a kihívásokat is, melyek fizikai nehézséget is okozhatnak. Segítség a bal és jobb agyfélteke harmonizálásában is. Ezáltal az egyensúlyüveg használata segít feloldani azokat az érzelmi blokkokat melyek életünket nehezítik.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés: Szikoráné Icu 20/316-5403

Kapucsengő: 22

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Akvamarine Természetgyógyászati Központ
Cég
Szikora Istvánné
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Teréz krt. 25. I. em 11.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére