Mai­Kupon

Autentikus török főzőkurzus az EASE Therapy szervezésében most 23.000 Ft helyett 12.990 Ft-ért!

Törökország rendkívül gazdag gasztronómiával büszkélkedhet, hiszen területe óriási. A mediterrán klíma ideális termőhely a finomabbnál finomabb gyümölcsök és zöldségek számára. Több ezer kilométernyi  tengerpartot  és hegyvidéki fennsíkok sokaságát mondhatja magáénak, így nem csoda, hogy a változatos tájegységeken más-más ételek a jellemzők. A török gasztronómia leggyakrabban használt alapanyagai a padlizsán, a zöldpaprika, a hagyma, a lencse, a bab, a paradicsom, a fokhagyma és az uborka, és szerencsénkre hazánkban is bővelkedünk ezekből az alapanyagokból. A törökök kedvelik a magvakat és dióféléket: a pisztáciát, a mogyorót, a mandulát, a földimogyorót, a fenyőmagot, a pörkölt csicseriborsót. Leginkább használt fűszereik a petrezselyem, a köménymag, a feketebors, a paprika, a menta és a kakukkfű.

A török konyha nagyon hosszú múltra tekint vissza, a perzsa, kurd, arab, örmény valamint a mediterrán ízvilág is hatással volt rá.



Az EASE Therapy kurzusán Erdal Ildikó kalauzol el a török gasztronómia varázslatos világába, és biztos, hogy tapasztalt idegenvezetőd lesz, hiszen 10 éven át élt Isztambulban, és élete párját is itt találta meg.

A segítségével most ezeket az ételeket sajátíthatod el:

Vörös lencse leves:  A török konyha klasszikusa, gyorsan elkészül és a vöröklencsének nagyon sok jótékony hatása van, kiváltó növényi fehérje forrás és tele van vitaminokkal.

Meze: A meze kifejezés magára az előételre utal. Törökországban több mint 300 különböző fajta létezik. Jellemzően csicseriborsót, tahiit, joghurtot, olívaolajat és zöldségeket tartalmaz.

Dolma: A dolma azt jelenti “töltött”, rizzsel vagy darált hússal töltött zöldség vagy szőlőlevél.

Köfte: A darált húst finomra vágott hagymával, zsemlemorzsával, fűszerekkel keverik össze, formázzák, majd grillen kisütik.  Grillezett paradicsommal, paprikával, padlizsánnal tálalják.

Pide: Ovális lapos kenyér feltétekkel, ami lehet sajt, darált hús, spenót, tojás.

Sült rizspuding (sütlac): Tradicionális török édesség, krémes, égetett tetejű tejberizs.

A kurzus végén a helyben elkészített ételeket közösen el is fogyasztjátok. Kiscsoportos főzőkurzusaik téged is várnak szeretettel, ha érdeklődsz az egészséges ételek elkészítésének összes csínja-bínja iránt. Voucherek, utalványaik értéke felhasználható az Ízbisztró termékeinek vásárlásánál, az Ízbisztróban étel- és italfogyasztáskor, illetve az EASE Therapy kiadványainak megvásárlására.

 




Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2024. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés a kuponkódod megadásával e-mailben: hello@easetherapy.hu. A főzőkurzusok rendszeresen indulnak, az időpontokról érdeklődj a szolgáltatónál. Lemondás vagy időpont módosítás a főzőkurzus kezdése előtt 10 nappal lehetséges.

Kuponjaik, utalványaik értéke felhasználható az Ízbisztró termékeinek vásárlásánál (az ár 27%-os áfát tartalmaz), az Ízbisztróban étel, ital fogyasztáskor (az ár 5%-os áfát tartalmaz), illetve az EASE Therapy kiadványainak megvásárlására (az ár 18%-os áfát tartalmaz).

Az EASE Therapy szervezésében összesen 13 féle főzőkurzus indul. A kupon más főzőkurzusra is felhasználható. Főzőkurzusok listája: Mina-san, Konnichiwa!; Croissant és testvérei kurzus; Orosz főzőkurzus; Szicíliai borvacsora; Házi: sajt, kenyér, kovász, vaj, joghurt kézműves klub; Paleo/vegán/alapozó főzőklub; Indiai Est; Francia Est; Dolce Vita Olasz főzőklub; Süti klub; Macaron klub; Burger klub; Pasta készítés.

Cím: Ízbisztro - EASE Therapy, 1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 1.

E-mail: hello@easetherapy.hu

Weboldal: http://www.easetherapy.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/Izbisztro

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére