Mai­Kupon

Autoimmunitásra irányuló vizsgálat 1 fő részére kedvező áron 29 990 Ft-ért a Gellért Medical Labornál! Most fizetendő: 6 000 Ft!

Autoimmunitásra irányuló vizsgálat 1 fő részére - Egészség kupon
Eredeti ár:39 900 FtElőlegben fizetendő:6 000 FtTeljes ár:29 990 Ft25% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Előszóban fontos megjegyezni, hogy nincs általános, mindent eldöntő autoimmun betegségekre irányuló laborvizsgálat.
Csak konkrét autoimmun betegségre jellemző autoimmun vizsgálatok vannak.Az autoimmun betegségek lehetnek:
szisztémás ( lupus, Sjögren, reumatoid artritisz, kevert kötőszöveti betegség, foszfolipid szindróma, vaszkulitisz, myositis, scleroderma)
szervspecifikus ( Hashimoto, diabétesz, Graves szindróma, gyulladásos bélbetegségek, autoimmun májgyulladás)

A szisztémás autoimmun betegség azt jelenti, hogy a szervezet egészét érinti, míg a szervspecifikus egy szervre irányul. Mindkét állapotnak megvannak a saját, vizsgálandó antitestjei.

Az autoimmun betegségekben közös, hogy sokáig lappangva maradhatnak, felismerésükre van, hogy évek vagy évtizedek múltán kerül sor. Nem csak genetikai faktorok, hanem környezeti hatások is szerepet játszanak abban, hogy a betegség előjöjjön, és sajnos sok esetben egy vírusfertőzés, vagy egy oltásra adott válaszként jelenik meg. Van, amit a terhesség hoz elő, s van amit egy daganatos megbetegedés. Sajnos arra nincs válasz, hogy mi indítja be az autoimmun folyamatot egy adott testben, ha az évekig szunyókált.

Épp emiatt kellő figyelemmel kell legyünk testünk es egészségi állapotunk változásaiban, es szükség esetén kivizsgáltatni magunkat. 
Milyen panaszok ill. tünetek merülhetnek fel?
visszatérő fertőzések
láz, hőemelkedés
fájdalmas ízületi panaszok
szem ill. szájszárazság
szédülés, fejfájás (pl. vashiány, vérszegénység miatt)
hasmenés
makacs puffadás
bőrpanaszok (foltok, kiütések, ekcéma)
hajhullás (diffúz vagy foltos)
hízás / fogyás
általános rossz közérzet
meddőségi zavarok
menstruációs problémák
fáradékonyság
Ezek megítélése szubjektív, de vannak olyan tünetek (betegségek) amiket visszavezetve végül autoimmunitás igazolódik. Pl. vetélés, trombózis, ér gyulladás, herpesz…stb)

A tünetek szerteágazóak, épp emiatt fokozott óvatossággal és körültekintéssel kell vizsgálódni. Egyik-másik panasz ill. tünet sok kórképbe beilleszthető, összetéveszthető.

Autoimmun betegség gyanúja esetén (mindaddig míg nem derül ki pontosan mit is keresünk) lehet végezni olyan laborvizsgálatokat, amik az összkép alapján felvethetik az autoimmun állapot lehetőséget. Tudást adunk a szakorvos részére, aki a laborlelet és a panaszok, fizikális vizsgálat ismeretében tudja a pácienst a megfelelő irányba terelni. Az autoimmun betegség lényege, hogy a szervezet önmaga ellen támad és a saját sejtjeit pusztítja.

A csomagot úgy állítottuk össze, hogy a jelzett antitestek kimutatásával segítséggel legyünk a cukorbetegség (pancreas szigetsejt elleni antitest), lisztérzékenység (Endomysium elleni antitest) reumatoid artritisz (Reuma faktor, CRP, ANA) lupus (ANA) felismerésében. Egyik paraméter pozitív vagy negatív eredménye nem zárja ki és nem támasztja alá az adott betegséget, mert azokat komplexen, együtt más diagnosztikai eszközökkel, fizikális vizsgálattal szabad értékelni.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A vérvételi csomag tartalma: 29 990 Ft ami tartalmazza a 2000 Ft-os admin költséget is.

Most fizetendő: 6 000 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

Szakértői vélemény kérhető: + 5 000 Ft
A szakértői véleményben össze tudjuk foglalni, hogy a jelzett panaszok és a kapott laboreredmények hogyan jönnek össze, felmerülhet-e gyanú autoimmun folyamatra, esetleg más, pl. gyulladás áll-e háttérben. A szakértői vélemény írásban történik, a lelet alapján javaslattal, és további teendőkkel.

A lelet: 20-25 munkanapon belül készül el komplexen, aki nem tudja kivárni az időt, azt kérjük ne vegye igénybe ezt az ajánlatot, mert gyorsításra ill. részeredmények közlésére nincs mód! Az antitestek vizsgálata időigényes!

Amennyiben szakértői véleményre van szükség az a lelet elkészülése (azaz 20-25 munkanapon) után még +3-5 napot vesz igénybe.

Minden lelethez grafikai leletmagyarázót küldünk, mely segíti a vizsgálatok céljait megismerni.

A vérvételi csomag tartalma:
Vérkép
Süllyedés
CRP
Reuma faktor
ANA szűrés
C1q antitest
Pancreas szigetsejt elleni antitest
Endomysium elleni antitest
Májfunkció ( GOT, GPT, GGT, ALP, LDH)
Vesefunkció (Karbamid, kreatinin, eGFR)
Összfehérje
Albumin
ELFO
Vas
Transzferrin
Vizeletvizsgálat üledékkel

Éhgyomorra kell érkezni
Vizeletet otthonról nem kérünk hozni!

Előzetes online bejelentkezés kizárólag: http://idopont.gellertlabor.hu/ oldalon keresztül, telefonon nem lehetséges!

Fontos: éhgyomorral kell érkezni! 

Bejelentkezéskor meg kell adni a MaiKupon kupon kódot!

Lemondás legkésőbb 3 munkanappal előbb történhet, hogy helyére új páciens tudjon regisztrálni.
Amennyiben a vizsgálatot 3 munkanappal később mondja le, vagy nem jelenik meg a foglalt időpontban, akkor a következő alkalommal 5 000 Ft felárral kell számolni.
Előfordul időnként, hogy a leletkiadási határidő csúszik. Ebben az esetben értesíteni fogjuk Önt!

Amennyiben Ön csak érdeklődni szeretne vizsgálatokkal kapcsolatban, akkor azt minden esetben e-mail formában tegye! Napközben laboratóriumi munka folyik. Igyekszünk a lehető leghamarabb Önnek megfelelő és kielégítő választ adni. E-mail cím: info@gellertlabor.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Gellért Medical Labor
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Kemenes u. 4. fszt. 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére