Mai­Kupon

Az Abbronzáto Szépségszalonban női hajvágás rövid és félhosszú hajra 50% kedvezménnyel most csak 2300 Ft + a kupon felmutatója 30% kedvezményre jogosító ajándékkártyát kap!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Dobd fel frizurádat a téli hónapok egyhangúságában!


Kapcsolj át egy új dimenzióba és próbálj ki egy új frizurát az Abbronzáto Szépségszalon fodrászának  segítségével.

 

A kuponnal most az alábbi szolgáltatásokra vagy jogosult: mosás vágás és szárítás rövid és félhosszú hajra. Az ajándékkártya kedvezménye nem összevonható, az alábbi szolgáltatások valamelyikére váltható be: 10 alkalmas szoláriumbérlet, kozmetikai kezelések, pedikűr. Egy új frizura csodákat művelhet, és az önbizalmadat is jólesően megemeli. Megviselték hajadat az elmúlt hónapok?  Akkor itt az ideje, hogy megújulj, hiszen egy kis kényeztetés mindenkinek jár! (Hosszú haj vágása esetén a különbözet a helyszínen fizetendő.)

 

A szakképzett fodrász, kellemes környezetben vár mindenkit! A szalonban professzionális termékeket használ, amely átfogó termékskálájával segítséget nyújt a számodra a legtökéletesebb frizurához. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés szükséges a következő telefonszámon: 06/70-282-1704


A szolgáltatás az Abbronzátó Szépségszalonban vehető igénybe!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Balogh Margó
Cég
Abbronzáto Szépségszalon
Telefon
Szolgáltatás helye
1137 Budapest, Népfürdő utca 17/e
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére