Mai­Kupon

Az arcod sok mindent elárul! 1,5-2 órás komplex arcdiagnosztikai és kozmetikai kezelés az Angel Face Szépségszalonban 50% kedvezménnyel, most 3750Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!  • Arcbőrünk, vonásaink, az apróbb elváltozások sok mindent elárulhatnak szervezetünk belső állapotáról a szakértő szemeknek.
  • A komplex arcdiagnosztika során olyan belső szervi problémákra is fény derülhet, mint a különböző gyulladások, fogászati problémák, hormonális zavarok okozta lappangó betegségek.
  • Az arcdiagnosztika során személyre szabott életmód tanácsadást és kozmetikai kezelést is kap, melynek időtartalma 1,5-2 órát vesz igénybe. 


Az arcdiagnosztika egy olyan tudomány, mely arra épül, hogy az egészségi állapotunkkal kapcsolatos minden információ megjelenik a bőrünkön. Akár még a lappangó betegségek is időben észrevehetőek egy diagnózis során, hiszen az arcbőr már ebben az időszakban is fontos infomációkkal szolgálhat a szakembereknek arról, hogy a szervezetben milyen folyamatok játszódnak le. 

A kezelés menete:

Arcdiagnosztika, az arctisztítást követően. A diagnosztika során a kozmetikus egyénre szabott életmód tanácsadással szolgál. Ezt követi a bőrradírozás, tonizálás, masszírozás és egy alapos vapozonos gőzölés. A gőzölést követően kitisztítják a bőrt, fertőtlenítik majd kap egy mikrodermabráziós csiszolást. (A gyémántfejes csiszolást egész évben használható márkájú géppel végzik!) A kezelést követően a vendég bőrtípusának megfelelő ultrahangos kezelést kap az arcbőr. (3 féle lehet bőrtípustól függően lifting, kaviáros vagy oxigénes ultrahang kezelés lehetséges). Befejezésként összehúzó pakolással, és egy arc-dekoltázs masszírozással zárul a komplex arcdiagnosztikai és kozmetikai kezelés.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

  • Előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/20-343-1331, keresd Ágit!
  • A kupon kellemes és igényes környezetben az Angel Face Szépségszalonban vehető igénybe.


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Ferencz Ágnes
Cég
Angel Face Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Angyalföldi út.36.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére