Mai­Kupon

Az arcod sok mindent elárul! 1,5 órás komplex arcdiagnosztikai és kozmetikai kezelés az Angel Face Szépségszalonban 50% kedvezménnyel, most 3750Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!  • Arcbőrünk, vonásaink, az apróbb elváltozások sok mindent elárulhatnak szervezetünk belső állapotáról a szakértő szemeknek.
  • A komplex arcdiagnosztika során olyan belső szervi problémákra is fény derülhet, mint a különböző gyulladások, fogászati problémák, hormonális zavarok okozta lappangó betegségek.
  • Az arcdiagnosztika során személyre szabott életmód tanácsadást és kozmetikai kezelést is kap, melynek időtartalma 1,5 órát vesz igénybe. 


Az arcdiagnosztika egy olyan tudomány, mely arra épül, hogy az egészségi állapotunkkal kapcsolatos minden információ megjelenik a bőrünkön. Akár még a lappangó betegségek is időben észrevehetőek egy diagnózis során, hiszen az arcbőr már ebben az időszakban is fontos infomációkkal szolgálhat a szakembereknek arról, hogy a szervezetben milyen folyamatok játszódnak le. 

A kezelés menete:

Arcdiagnosztika, az arctisztítást követően. A diagnosztika során a kozmetikus egyénre szabott életmód tanácsadással szolgál. Ezt követi a bőrradírozás, tonizálás, masszírozás. Ezt követően az arcbőr kap egy mikrodermabráziós csiszolást. (A gyémántfejes csiszolást egész évben használható márkájú géppel végzik!) Befejezésként összehúzó pakolással, és egy arc-dekoltázs masszírozással zárul a komplex arcdiagnosztikai és kozmetikai kezelés.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

  • Előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/20-343-1331, keresd Ágit!
  • A kupon kellemes és igényes környezetben az Angel Face Szépségszalonban vehető igénybe.
  • Amennyiben a kuponbeváltásra egyeztetett időponttól szeretne eltérni és azt a szolgáltatóval nem egyezteti le a beváltás előtt 24 órával, akkor a szolgáltató kuponját beváltottnak tekinti.


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Ferencz Ágnes
Cég
Angel Face Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Angyalföldi út.36.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére