Mai­Kupon

Kategóriák

Az egészség és fiatalság kulcsa most a kezedben lehet! 3 alkalmas kezelés 1.500 Ft-ért 9.000 Ft helyett.
Triomed terápiás kezelés sorozat, mellyel megóvhatod egészséged és megelőzheted a betegségek kialakulását.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az egészség és a fiatalság mesterkulcsa akkupunktúrási pontokon. Minden kezelés egyénre szabott és 30 perces, mely mellé életalkotó víz is jár! Ha gyógyulni szeretnél és fontos az egészséged, akkor próbáld ki ennek az orvostechnikai készüléknek jótékony hatását!A Triomed kezelés a modern tudomány és az űrtechnológia segítségével került kifejlesztésre. Hazánkban ez a kezelés még szinte alig ismert, miközben az űrhajósoknak az űrben töltött idő alatt kötelező ezt a készüléket használni, mivel az űrben nincsenek meg azok a földi rezgések, amelyek az élet és a szerveink működéséhez elengedhetetlenek.

Az alacsony intenzitású extrém magas frekvencia és infravörös elektromágneses sugárzás alkalmazásával történik mm-es hullámokon.

A kezelés során használt készülék képes ráhangolódni az adott ember bioritmusára, biomezőjére. 

Az utóbbi 15-20 évben olyan ökológiai, civilizációs életviteli, globális környezeti változások történtek, amihez az emberek nem tudtak hozzászokni annál az egyszerű oknál fogva, hogy nem volt rá idejük. A májnak a méreganyagok sokszorosát kell kiválasztania a szervezetből, krónikus  stressz állapotában élnek az emberek folyamatosan és még az áldott állapotban lévő kismamák többsége is olyan elektroszmogban hordja ki a magzatot, hogy az sokszorosan meghaladja az egészségügyi normákat. A szervezet ezekre a külső ingerekre allergiákkal, autoimmun folyamatokkal és egyéb „gyógyíthatatlan” betegségekkel válaszol. A készülék segítségével harmonizáljuk a szervezet normális működéséhez szükséges rezgéseket. A Triomed készülék segítségével megóvható az egészség, megelőzhető a betegségek kialakulása. A kezelés során felére, vagy akár harmadára csökkenthető a betegségek rehabilitációjára szánt idő. A mm hullámok hatására a sejtek megújulnak, a törések gyorsabban összeforrnak, a sebek begyógyulnak. Ugyanez történik a belső szervek szintjén is. A sejtek felveszik az egészséges rezgéseket és elindulnak az öngyógyítás útján. A kezelés-sorozatnak köszönhetően a szervezetben általános gyógyító folyamatok indulnak be, fokozatosan megszűnnek a szervezetben lévő gyulladásgócok, és segítségével megelőzhető a rosszindulatú daganatok kialakulása is.

Eredményei:

  • gyulladáscsökkentő
  • fájdalomcsillapító
  • lúgosító, ellenálló képesség javítása
  • méregtelenítő
  • javul a kapilláris áteresztőképesség
  • idegrendszeri, stresszoldó
  • légúti
  • vázrendszeri betegségek javulása
A 3 alkalmas bérlet mellé minden kezelés alkalmával életalkotó speciális ivóvizet készítünk.
 
 
 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés szükséges a 06/20/4160627 telefonszámon.

A kupon 3 alkalomra jogosít, kezelésenként 30 percre.

Időpont lemondást csak 24 órával a megbeszélt időpont előtt tudunk elfogadni. Le nem mondott időpontnál sajnos a kupont beváltottnak tekintjük!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bihari Gyógycentrum
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1185 Budapest, Bartók Béla u. 41/B
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére