Mai­Kupon

Az egészséges étrend hívőinek: 10- 12 fogásos svédasztalos vacsora frissitőkkel és személyre szóló táplálkozási tanácsadással:most csak 3 900 Ft. -ért 8 000 Ft.helyett. A Mannatural konyháján az egészség a cél!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Két féle leves, négy féle főétel, három féle desszert, és a frissítők. Mindez rendhagyó, az eddig ízetlen ételek helyett itt  friss ételeket, igazi ízeket, zamatot fogsz kapni. Érezni fogod, hogy az energia szinted megnő. Az ételekben levő vitaminok beépülnek a szervezetedbe. A szervezeted regenerálódási, erősödési folyamata beindul, immunrendszered megerősödik.

Az ételek katalógusba illő gusztusos tálalásban várják az egészséges étrend hívőit.  

A vacsora közben az éltető ételek titkát mondják el neked. Melyik étel mire jó, mire hat. Hogyan kellene táplálkoznod, mikor mit kellene enned ahhoz, hogy egészséges, energikus, üde légy.

Személyes egészségügyi és egyéb kérdéseidet is megválaszolja az egészséges táplálkozás szakértője a vacsora során. Évvégi feltöltődés a Mannatural vitamin bombáival.

Forradalmi konyhájuk csak egészéges ételeket tesz eléd. Rengeteg vitamin, és ásványi anyag, amire télen nagy szükséged van. Itt most feltöltődhetsz, megelőzve a betegségeket, a járványokat.  

Amit eszel, azzá leszel- vallja a Mannatural chefje.

Fontos az egészséged? 

Változtatnál az étrendeden, de nem tudod hogyan?

Fogynál, vagy híznál?

Itt most mindenre választ kaphatsz! 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 20/7769843 

További információ: www.mannatural.hu

info@mannatural.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Mannatural Ételmanufaktúra KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1055 Budapest, Garibaldi utca 5
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére