Mai­Kupon

Az elsők között lehetsz, aki elsajátít egy exkluzív testdíszítési technikát csupán 9500Ft-ért 19.000Ft helyett! Csillámtetoválás fél napos intenzív tanfolyam a Crystal’s Planet Kft. szervezésében.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Csillogó szaktudás

Nem könnyű manapság a szépészeti szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások sorsa: hatalmas iramban kell tartani a lépést a versenytársakkal, akik szintén nem ücsörögnek a babérjaikon. Aki lemarad, az könyörtelenül kimarad. Most itt a lehetőség, hogy az élre törj!

 

 Használd ki az egyedülálló alkalmat, amit a Crystal’s Planet nyújt, hogy Te lehess Magyarországon azon kevesek egyike, akik barátaiknak vagy vendégeiknek különleges csillámtetoválást készíthetnek. Utasítsd magad mögé a konkurenciát!

 

A csillámtetoválás a legújabb és legkülönlegesebb testfestési technika, ami a világsztárok körében már javában hódít. Hasonlóan készül, mint a henna, vagy a testfestés, csak itt ragasztó segítségével hordunk fel kozmetikai csillámot a bőrre. A csillámtetoválás 5 -10 napig megmarad, víz- és izzadásálló, bármikor – esküvőn, bálban, de akár egy hétvégi buliban is – garantálja viselőjének az esemény „csillogó fénypontja” címet.  

 

A kifogástalan minőségű alapanyagok csak tökéletes szaktudással párosíthatók!

 

Szélesítsd ki szépészeti tudásod vagy szolgáltatásaid repertoárját, és meglátod, egy szempillantás alatt ki fog kristályosodni, hogy csak azé lehet a legexkluzívabb szalon a városban, aki lépést tart a nemzetközi élmezőnnyel!

 

Akiknek még ajánljuk: anyukák, diákok, nagyik

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 21-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Elhelyezkedés

Crystal's Planet - Mi kell a Nőknek?

XI. kerület Budapest, Magyarország, Jagello Business Hotel

2012. április 21.

9:30 órától  14 óráig

Telefon:+36-70-771-4692

 

  • Egy ember 1 kupont vehet saját felhasználásra és további 3 kupont ajándékba, így egy ember összesen maximum 4 kupont vásárolhat.
  • Egy kupont 1 ember használhat fel.
  • A tanfolyam elméleti és gyakorlati oktatásból áll. A tanfolyam alatt a szolgáltató ingyenes anyaghasználatot biztosít, a tanfolyam utáni egy évben pedig ingyenes konzultációt.
  • A tanfolyamot elvégzők személyre szabott gyakorlati segítségben és kedvezményes vásárlási lehetőségben részesülnek a webshop teljes kínálatából a helyszínen
  • Az ajánlat más kedvezménnyel nem vonható össze.
  • A helyszín- és időpont változtatás jogát a szolgáltató fenntartja. Változás esetén e-mailben és a www.mikellanoknek.hu weboldalon értesíti a jelentkezőket.

 

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Crystal's Planet
Cég
Made with SWAROVSKI ELEMENTS
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1124 Budapest, Jagelló út 38
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére