Mai­Kupon

Az emberi szervezet működési zavarainak, hiányainak felmérése, gyógynövény készítmények személyre szabott tesztelése, szakképzett természetgyógyász közreműködésével 16000Ft helyett csak 5600Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az emberi szervezet működési zavarainak, hiányainak felmérése, gyógynövény készítmények személyre szabott tesztelése, diplomás természetgyógyász közreműködésével!

Teljes, sejtszintű állapotfelmérés biofizikai alapon, ami után

a mérési eredményt, az életmód és táplálkozási javaslatokat nyomtatásban kapja!A módszer alapjait Dr. Reinhold Voll német orvos/természetgyógyász fejlesztette ki, még az 1950-es években. Ennek során összekötötte a keleti orvoslás évezredes hagyományait a nyugati méréstechnikával. A XXI. század első évtizedének végére a cseh pszichiáter Dr. Josef Jonas elméleti és gyakorlati munkája nyomán alakult ki ez a számítógépes hátterű műszeres technika.

A hagyományos kínai orvoslás már 5000 éve használja annak a megfigyelésnek az eredményét, hogy az élő szervezetek energo-informatikai hálózatának (meridiánok) egyes kitüntetett pontjain a bőr ellenállása műszerrel jól mérhetően megváltozik akkor, ha a hozzátartozó szerv/szervrendszer működésében zavar keletkezik.

Napjainkban a XXI. századi elektronikai és számítástechnikai fejlődés lehetővé teszi ennek számítógépes megjelenítését, így a hozzáértő felvilágosítást kap olyan területek informatikai állapotáról is, amelyek akár más, ma alkalmazott eljárások elől is rejtve maradhatnak.

A mérés során felderített hibás életfolyamatok helyreállításához lehetőség nyílik olyan gyógynövény készítmények, az adott személy állapotától függő hozzámérésére, amelyek optimálisan segíthetik a szervezet öngyógyító képességének aktiválását.

 

Mit nyújt az állapotfelmérés a vizsgált személynek?

  • Felvilágosítást nyerhet régóta fennálló egészségi problémájának kialakulásáról
  • Megtudhatja, hogy milyen lelki és mentális tényezők hozták létre betegségét
  • A gyógynövényteszt segítségével kiderülhet, hogy mely készítmények lehetnek képesek támogatni a szervezet öngyógyító munkáját
  • Táplálkozási és életvezetési tanácsokat kap a szervezet hiányállapotainak megszüntetésére, az egészséges egyensúlyi helyzetének visszaállításához

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 9-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kezelés igénybe vehető: 2012. március 27.-től 2012. május 9.-ig

A felmérés helye: Jantra Egészségvédő Klub1085 Budapest, Üllői út 2.-4. III. em. 32. 65-ös kapukód (a lift, a lépcsőház jobb sarkában).

Időpontja: minden héten szerdán 09-18 óra között óránként.

További felvilágosítás és időpont egyeztetés: 20-956-9155

Bejelentkezés és időpont egyeztetés szükséges!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Jantra Egészségvédő Klub
Cég
F.F.G.G. Innovations Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1085 Budapest, Üllői út 2.-4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére