Mai­Kupon

Az ép, egészséges, esztétikus fogakért! Porcelán korona (fém+kerámia) készítése és felhelyezése fogcsiszolással + állapotfelméréssel + röntgennel a Bah Dentálnál: 45 500 Ft helyett 22 500 Ft-ért. GARANCIÁVAL!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!MIÉRT ÉRDEMES,HOGY MOST VÁSÁROLJON? Több fogat pótoltathat, ha most jön . Minőségi anyagokból készül a pótlása, garanciával.  A BahDental szakemberei magasan képzettek !A legmodernebb technikával felszerelt rendelőben,és fogtechnikai laborukban, igazoltan  kiváló minőségű anyagokkal várják Önt. A fogászaton a köz hiedelemmel, ellentétben minden kezelés fájdalom mentes.Kiegészítő kezelésként  ajánlják az akupunktúrás fájdalomcsillapítást, és stressz oldást.Az ajánlat tartalma:

  • orálkamerás állapotfelmérés,  
  • teljes körű szájhigiéniai szűrés,
  • fémkerámia (porcelán) korona,
  • készítése és felhelyezése fogcsiszolással,
  • állapotfelméréssel,
  • intraorális röntgennel.
 


Egy tömés már nem elég, de nem akarja, hogy kihúzzák a fogát? Fél a fogorvostól? Győzze le  félelmeit, rakja rendbe fogait egy minőségi helyen, ahol maximálisan figyelnek Önre!


A fogkorona teljesen befedi a fogat, de mivel az eredeti, ám lecsiszolt fogra helyezik, így a megmaradt fogrészt megvédi, és így nem kell kihúzni és beültetni helyére egy implantátumot. A fogkorona esztétikus megoldás, ugyanis színben teljesen illik a többi foghoz, így senki nem mondja meg, melyik foga ép s melyik kezelt. Ez a BahDental fogászati és fogtechnikai rendelőben igazán első osztályú, mivel a helyben lévő fogtechnikusok közreműködésével nincs hibalehetőség,szín,forma és a funkció egy helyen!  Ezért a végeredmény tökéletes! Szabadon, önfeledten mosolyoghat vagy nevethet új fogával.

 

Fáj a foga, hasogat és sem forrót, sem hideget nem tudja inni, az édesség, a savanyú, a sós ételek fogyasztása sem élvezetes? Fél, hogy egy tömés már nem biztos, hogy elég lesz? Mégis ellenáll a fogorvos gondolatának? Ne engedje, hogy félelmei miatt foga annyira tönkre menjen, hogy már csak kihúzni tudja a fogorvos. Menjen időben, nézesse meg az érzékeny fogát, és ha szükséges, tetessen rá koronát! A Bah Dental Fogászati és fogtechnikai rendelő ügyes, tapasztalt és képzett szakemberei maximálisan figyelnek Önre és tökéletes eredményre számíthat, bármely fogászati kezelésről legyen is szó.


 

 

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges: 20 / 2331245 vgy 061/ 7818110

H-P: 8 30 tól - 20 ig. 

Bővebben: www.bahdental.hu

 

Cím: BAH csomópontnál.

 

Egy személy maximum három koronát vásárolhat. További korona vásárlása esetén keresse a  rendelőnkben lévő akciókat.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bah Dental fogászat
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1118 Budapest, Budaörsi út 4-18
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére