Mai­Kupon

Az ép, egészséges, esztétikus fogakért! Porcelán korona (fém+kerámia) készítése és felhelyezése fogcsiszolással + állapotfelméréssel + röntgennel a BahDentalnál: 49 500 Ft helyett 22 500 Ft-ért. GARANCIÁVAL!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!MIÉRT ÉRDEMES,HOGY MOST VÁSÁROLJON? Több fogat pótoltathat, ha most jön sorsoláson is részt vesz, minőségi anyagokból készül a pótlása. Különlegességek: A BahDental szakemberei magasan képzettek és nagyon tapasztaltak! Legmodernebb technikával ,és igazoltan  kiváló minőségű anyagokkal várják Önt. A fogászaton fájdalommentesen bánnak el minden kedves pácienssel! Ajánlják az akupunktúrás fájdalomcsillapítást, és stressz oldást! Az ajánlat tartalma: Fémkerámia (porcelán) korona ,készítése és felhelyezése fogcsiszolással, állapotfelméréssel,intraorális röntgennel.

 

Egy tömés már nem elég, de nem akarja, hogy kihúzzák a fogadát? Fél a fogorvostól? Győzze le magát és rakja rendbe fogaidat egy minőségi helyen, ahol maximálisan figyelnek Önre!

Fáj a foga, hasogat és sem forrót, sem hideget nem tudja inni, az édesség, a savanyú, a sós ételek fogyasztása sem élvezetes? Fél, hogy egy tömés már nem biztos, hogy elég lesz? Mégis ellenáll a fogorvos gondolatának? Ne engedje, hogy félelmei miatt foga annyira tönkre menjen, hogy már csak kihúzni tudja a fogorvos. Menjen időben, nézesse meg az érzékeny fogát, és ha szükséges, tetessen rá koronát! A BahDental Fogászati és fogtechnikai rendelő ügyes, tapasztalt és képzett szakemberei maximálisan figyelnek Önre és tökéletes eredményre számíthat, bármely fogászati kezelésről legyen is szó.

A fogkorona teljesen befedi a fogat, de mivel az eredeti, ám lecsiszolt fogra helyezik, így a megmaradt fogrészt megvédi, és így nem kell kihúzni és beültetni helyére egy implantátumot. A fogkorona esztétikus megoldás, ugyanis színben teljesen illik a többi foghoz, így senki nem mondja meg, melyik foga ép s melyik kezelt. Ez a BahDental fogászati és fogtechnikai rendelőben igazán első osztályú, mivel a helyben lévő fogtechnikusok közreműködésével nincs hibalehetőség,szín,forma és a funkció egy helyen!  Ezért a végeredmény tökéletes! Szabadon, önfeledten mosolyoghat vagy nevethet új fogával!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges: 20 / 2331245 vgy 061/ 7818110

H-P: 8 30 tól - 20 ig. 

Bővebben: www.bahdental.hu

Cím: BAH csomópontnál.

 

További koronát 42 000 Ft helyett 36 000 ft darab áron vásárolhat.


 3 db-ot lehet vásárolni saját részre, és ajándékba is.


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bah Dental fogászat
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1118 Budapest, Budaörsi út 4-18
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére