Mai­Kupon

AZ ÉRINTÉS HATALMA: EGY ESTÉS, 4 ÓRÁS TAO - MASSZÁZS ELŐADÁS A NŐ ÉS A FÉRFI TEST REJTELMEIRŐL, AZ ÉRZÉKISÉGRŐL. 12 000 FT HELYETT 6 000 FT -ÉRT.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!+ 18-as ajánlat: "Az érintés hatalma" c könyv szerzőjétől, Vámos Pétertől tudhatod meg tested rejett bugyrainak élvezetét, ill. a párod számára az örömszerzés gyönyörűséges útjának lépéseit. Kapcsolatod laposodik? Az intim együttlétek árnyékai a régi hévnek? Életedben nem érezted a sokat emlegetett kirobbanó érzést?               Vámos Péter feltárja a titkot, légy nő, vagy férfi!    Elhidegülés, megszokás, ingerhiány, rutin ami betölti a szexuális életed? A távol keleten meg is találták rá a megoldást. Kidolgozták a Tao-masszázst! "Bő kétezer év előnyük van" A szakadék fölött, ami a nő és a férfi között napjainkban fellelhető, az előadás során hallottak fogja számodra áthidalni. Mindezt meztelenkedés, izléstelenség mentesen! Az előadás során a vetítések grafikus ábrákkal történnek. Amit nyersz Vámos Pétertől, az a tudás, a felismerés önmagadhoz, és a partneredhez. A változatosság, a kiteljesedés, az önkifejezés, a boldogság, hogy megéled és megérzed a tested sóhajait, jelzéseit.         

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Cím: Hotel Glória

Az előadások időpontjai: December 15.
                                    Január 6.
                                    Január 20.

Bejelentkezés szükséges: 20/4851296

H-V: 0-24 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Vámos Péter
Cég
V P
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1089 Budapest, Bláthy Ottó utca 22
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére