Mai­Kupon

Az Eyes Care System kezeli a ráncokat, a száraz vonalakat, a sötét karikákat, a szem alatti táskákat és a fáradt szemeket. Egyedülállóan komplex kezelést nyújt.
2 alkalmas kezelés hatóanyaggal 20.000 Ft helyett csak
5 990 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az Eyes Care System az elektromágneses frekvencia és a precíziós hőmérséklet szabályozás elveit alkalmazza, hogy az anionokat és a kationokat gyors mozgásra késztesse az elektromos szemtapasz körül. Ez különböző hőhatásokat generál a szem körüli, megcélzott bőrön. Az egész folyamat során új kollagén és aktív sejtek generálódnak, a szem körüli területek feltöltődnek és javul annak természetes mikro-vérkeringése. Az Eyes Care System megszűnteti a szem alatti táskákat, ráncokat, sötét karikákat és azonnal feszesíti a bőrt.A kezelésről:

  • Az Eyes Care System stimulálja a bőr kollagén termelését, feszesíti a bőrt és eltűnteti a szem alatti ráncokat.
  • Visszaadja a szem körüli területek teltségét és rugalmasságát, javítja a bőr hidratáló képességét.
  • Felgyorsítja a vér- és nyirokkeringést a szemek körül, a vérben több lesz az oxigén, eltűnteti a szem alatti táskákat és sötét karikákat.
  • Az Eyes Care System egyaránt stimulálja a szem alatti bőr glükozamin termelését. Ez az anyag kisimítja a ráncokat, feszesíti és feltölti a szem alatti bőrt.
  • Az Eyes Care System javítja a bőr megújuló képességét és stimulálja a bőr sejtközi viszkózus anyag termelését. Ezáltal elkerülhető, hogy a bőr veszítsen kollagén és elasztin tartalmából, így a bőr egészségessé válik.
  • Hőmérséklet szabályzó szenzor: 80 % felett tartja az aktív összetevők elnyelődését, biztosítja a kezelés hatékonyságát, biztonságos és kényelmes.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 19-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Álmaid Alakja szalon:

Telefonos bejelentkezés szükséges: 0620 2753355

H-P: 8-20 SZ: 8-14

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Álmaid Alakja Szalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Vörösmarty u. 59
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére