Mai­Kupon

Az idei strandszezonra válaszd a bársonyos simaságot! Teljes láb, bikinivonal és hónalj gyantázás most 4000 ft helyett csak 1990 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A jó időnek köszönhetően előkerülnek szekrényünkből a nyári ruhák, a miniszoknyák és társaik. Ettől kezdve nagyon oda kell figyelnünk arra, hogy még véletlenül se maradjanak testünkön kikandikáló szőrszálak. Hiába vesszük fel legcsinosabb szoknyánkat, elég illúzióromboló -főleg egy randin- ha nem tűnünk tökéletesen ápoltnak. Ha még nem próbálkoztál volna a gyantával, akkor itt a legjobb alkalom rá! Felejtsd el a borotvát, a vele járó sérüléseket, és bízd magad egy szakértőre!Míg a borotválástól a szőrszálak erősödnek, a rendszeresen gyantázott területeken csökken a visszanövő szőrszálak száma, és amik visszanőnek, azok kevésbé erősek, mint előtte voltak.Márpedig borotva bakik mindig adódnak a rossz fényviszonyok miatt, valamint magunknak sokkal nehezebb a szőrtelenítés, mintha egy profira bíznánk a dolgot. Arról nem is beszélve, hogy sokszor kapkodva végezzük el ezt a műveletet, az indulás előtti utolsó pillanatban. Ráadásul 2, maximum 3 nap múlva ismételgethetjük, hogy bőrünk valóban sima maradhasson. 

Ha nem szeretnél naponta bajlódni a szőrtelenítéssel, akkor számodra is a gyanta az ideális megoldás. Most 50% kedvezménnyel 4.000 Ft helyett 1990 Ft-ért kaphatsz egy teljes: hónalj, láb, bikinivonal gyantát profi szakembertől!

A gyantázás szőrtelenítő eljárás, melynek célja, hogy a testről a szőrt minél fájdalom mentesebben eltávolítsuk. A mai nők – és egyre több férfi – számára is a szőrtelenítés a személyes higiénia részévé válik. A többség számára egyre fontosabb a tartós eredmény, erre kitűnő megoldást nyújt a gyantázás.

A gyantázás előnyei

  •  tartósan sima és bársonyos bőrfelület
  •  tartós szőrmentesség
  •  folyamatosan ritkuló szőrzet
  •  szőrbenövés megszűnése
  •  gyengébb szőrszálak
  •  higiénikus és esztétikus viselet 
 

Érzékeny bőrűeknek sem kell aggódni, hiszen minden bőr- és szőrtípuson hatékonyan használható. Az apró vastag szőrszálakat is maradéktalanul eltávolítja! Ezekre az alapjában véve is érzékeny testrészekre Kalocsay Niki kozmetikus steril gyantát használ, így nem kell aggódnod a bőrirritációk miatt, pláne nem egy profi, munkáját 20 éves gyakorlattal végző kozmetikusnál!
A gyantázott bőrfelület nagyon bársonyos tapintású lesz, mivel a gyanta a bőrön elhalt hámsejteket is eltávolítja. Más szőrtelenítő eljárásokkal szemben gyantázás után a szőrszálak 3-4 hét múlva bújnak elő, a kinőtt szőrzet jóval gyengébb szálakból áll és ritkásabb lesz.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges Kalocsay Niki: 0630/2411187

A szalon jól megközelíthető Örs vezér tere M: 161 illetve 162A buszokkal, 
valamint Kőbánya-Kispest M: 68 busszal, 501. utca buszmegálló, rögtön a buszmegállóban, a zöld Flabelos studio mellett, (Szolárium felirat)
Az autóval érkezőknek: Jászberényi úton, az 501. utcai buszmegállónál. A szalon környékén parkolóhelyek állnak rendelkezésre.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
501. utcai kozmetika
Cég
Molnár Veterinary Kft.
Telefon
Szolgáltatás helye
1173 Budapest, 501. utcai üzletsor
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére