Mai­Kupon

Az igazi, egyetlen Álomnő Akadémia, ahol a hazai celebek is megfordulnak, hogy megtalálják stílusukat, és a belső harmoniát. Nőiséged kiteljesítése külsőleg és belsőleg, személyre szóló oktatás keretében.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Neked ajánlom, amennyiben minden napodat Nőként szeretnéd megélni. Esetleg elakadásod van, nem tudod a nőiségedet kibontakoztatni? Egyéni stílusod szeretnéd megtalálni, a belső harmóniádat megteremtenéd, az adottságaid kiemelnéd, a párkapcsoltodban betöltenéd a női szerepet? Problémád van az önbizalmaddal, mélyebben akarod önmagadat és mozgató rugóidat megismerni? Vágysz vonzó, csinos nő lenni, aki tudja, hogy mi áll jól? Az Akadémián megtudhatod,  hogyan szépítsd meg magad kívül- belül. A külcsín, és a belbecs kettős együttese hozza el számodra a teljes harmoniád, a nőiséged kiteljesedését.Személyre szabottan megtanítunk, hogyan figyelj a tested és lelked jelzéseire. Irányt találsz arra, hogy magadat kiteljesítsd és egyensúlyba, harmóniába kerülj önmagaddal, a környezeteddel, és a világgal. Spirituális és pszichológiai módszereket tanulsz és élsz át a gyakorlatban önmagad kiteljesítéséhez. Megtanulsz a személyiségedhez, a külső jegyeidhez harmonizálóan öltözködni, sminkelni és hogyan ápold a bőröd hogyan emeld ki a természetes szépséged. És megtanulod, hogyan legyél egyedi és mindig kecses, divatos, stílusos, önbizalommal teli IGAZI nő.

Kis létszámú 5- 10 fős csoportokban történik az oktatás. 

Időtartam: 2 teljes nap: szombat- vasárnap

 

Időpont:

Március: 24-25 szombat-vasárnap Ha az időpont betelik, a köv: 

Ápr 14- 15, szombat, vasárnap. Ha ez az időpont betelik, a köv: 

Május 19-20. szombat-vasárnap

 

A fenti időpontokat akkor tudjuk tartani, ha min. 5 fő jelentkezik aaz adott napokra.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az Akadémiáról bővebben: www.igaztars.hu

Telefonos egyeztetés szükséges: 70/6057765 

Az Akadémia helyszíne változhat Budapesten belül. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Tóth Kornélia
Cég
KPI
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1013 Budapest, Jászai M tér 4/B
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére