Mai­Kupon

Az igazi kényeztetés lábainak! 30 perc halpedikűr 3000 Ft helyett 1300 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Garra Rufa halak leradírozzák az elhalt hámsejteket lábairól, ezáltal selymes, puha tapintásúvá teszik a kiszáradt bőrt. Nincs más dolgunk, mint bedugni a lábunkat egy apró halaktól hemzsegő akváriumba. A bajszos kishalak profi módon dolgozzák le lábunkról az elhalt hámsejteket, hogy észre sem vesszük. Se harapás, se kellemetlen érzés, csak kikapcsolódás, relaxáció, és szép láb a véreredmény.

 Míg a hagyományos, kétkezi  pedikűrös általában csupán a már jól fejlett bőrkeményedéseket tudja eltávolítani, addig az ázsiai hőforrásokban őshonos doktorhalak ennél sokkal alaposabb munkára is képesek. A halacskák azt is leeszegetik, ami emberszemmel még nem is látható, és a nehezen hozzáférhető helyeket is eredményesen tisztogatják végig. Közben, amellett, hogy selymes tapintásúvá varázsolják bőrünket, még bizsergető mikromasszázsban is részesítenek, amely testünk egészére is jótékonyan hat. A kezelések 30 percesek.    

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 0630/900-5699 telefonszámon!

Egy személynek több kupon is vásárolható!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kvassay Kinga
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1144 Budapest, Füredi u. 7/a
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére