Mai­Kupon

Az izmok, inak, és ízületek átmasszírozására, stresszoldásra 30 perces svédmasszázs a Nyugati Pályaudvar közelében, most 1500 Ft-ért a Masszázs Stúdióban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Kellemes és igényes környezetben 30 perces stresszoldás és kikapcsolódás a megfáradt szervezetnek a belvárosban! A svédmasszázs serkentően hat az idegekre és szervezetre. A gyógyító hatás mellett meg kell említenünk a rehabilitáció fontosságát is, hiszen a svédmasszázzsal képesek vagyunk megrövidíteni a sérülések utáni lábadozást, és megakadályozzuk a nem használt izmok sorvadását.
A svédmasszázs egy, a nyugati hagyományokon alapuló masszázsfajták közül. Ez a kezelés a legismertebb masszázsfajták közé tartozik,mert az egész testre kiterjed. Az izmok, inak, és ízületek átmasszírozására irányul. A mindennapi stressz miatt sokan küzdenek alvászavarokkal, kimerültek, rossz a közérzetük. Ezek a panaszok garantáltan csökkenni fognak, mivel a masszázs megnyugtat, elősegíti a relaxációt, enyhíti az álmatlanságot, összességében segíti a test egészséges működését.


A svédmasszázs jótékony hatásai: 

 

  • Elősegíti a mozgásfunkciók helyes működését.
  • ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös izmokat. 
  • Fokozza az anyagcserét, ezáltal segíti a test méregtelenítését. 
  • Élénkíti a vérkeringést, a bőr visszakapja rugalmasságát, oldja a stresszt, javítja az emésztést, csökkenti a fájdalmakat, enyhíti az álmatlanságot.

 

A svédmasszázs nemcsak a testre hat. Ezzel a kezeléssel megszüntethetjük a problémáink okozta stresszes, feszült állapotot a testben. Visszanyerhetjük testünk rugalmasságát, ellenálló képességét, ami a szellemünkre is azonos hatással van. Segítségével kapcsolatba kerülünk és hatást fejthetünk ki az idegrendszerre.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges a szolgáltatóval az alábbi telefonszámon: +36 30 983 27 51.


A szolgáltatás pontos helyszíne: 1055 Budapest, Stollár Béla u. 22. (Nyugati Pályaudvar közelében.)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Masszázs Studió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1055 Budapest, Stollár Béla u. 22.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére